0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından
Arkadaşlar kızım birkaç gündür  aşırı korkuyorum perdenin hareketinden başka odaya gitmekten  ne yapmışım üstüne gitmiyorum  bende korkunca güzelce anlatyrym doktora  götürmeli miym sizce

5 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Benim oğlumda gece başka odaya gitmeye korkuyor. Normal bence ya zamanla geciyor.  Ama icin rahat etmicekse doktora götür canım 
(459 puan) tarafından
Bekliyeyin bi kaç gün bakalım inşallah gecicdr
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim de oğlum 2.5 3 e kadar öyleydi şimdi 3.5 yaşında bu sefer de dinozor ve ayılara takmış:) her çocuk da oluyor demekki
(459 puan) tarafından
Ayy için rahatladı Peki nasıl gecti
(1,453 puan) tarafından
Valla devamlı bisey yok oğlum dedim gölge yapan şeyler varsa onları kaldırdım dolabın üstünde biseylr varsa topladım öyle geçti
(459 puan) tarafından
Benimki stor ipinfen korkuyor bağladım bende  insallh geçer  bizimde
(1,453 puan) tarafından
Bağlayınca da görür belki arkaya falan sıkıştır inşallah kısa sürede atlatır canım
(459 puan) tarafından
Arkaya igneledim canım sagolasin
0 oy
(11,535 puan) tarafından
Benimde 2 buçuk yaşında dün gece 2 de kalkıp öcü geldi dedi ışığı açtım sarıldım anneyim dedim emin olmak için kaç kere yüzüme baktı baba neyde dedi burda dedim ayır oyda dedi duvarı gösterdi babasida oğlum burdayım dedi inatla ayır ayır oyda diyordu çok ağladı evin tüm ışıklarını açtık tüm evi gezdirdim bak bişey yok bu defa öcü ditti dedi artık susmadı sürekli baa öcü ditti yani bak öcü gitti kendini rahatlatmak için diyirdu bence sabaha kadar ne ben ne babası uyumadım sakinleştirmeye çalıştik tlfunda bişey izlemiş. Bilmiyorum nasıl açmış çok korkak oldu yaa eskiden böyle değildi
(459 puan) tarafından
Allahh şifa versin yavrularimiza
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Benim oğlumda 2.5 yaşında iken öyleydi cok korkmuştum birşey oldu diye☹️☹️ gölgeleri keşfediyor larmis gölge falan görünce anne korkuyorum diyordu. Oglum korkacak birşey yok gel bakalim deyip götürüyor dum oda bakıyor ici rahatliyordu. SONRA geçti cok şükür 
(459 puan) tarafından
Insallahh bizimde gevicicidir
0 oy
tarafından
Perde dedigin fon perdeden mi? Aynisi basima geldi. Uyudugu odada koyu renk fon perdem vardi .  Bikac gece perdeyi gosterip anne karga diyordu. Ben de perdeleri söktüm. Tamamen gecti o korku. Megersem perdeler onu ürkütmus. Senin de oyle bisey olabilir. 
(459 puan) tarafından
Fon perde iplerimdrn sallanıyorum korkuyo sallanmasinda

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,431 soru

24,111,059 cevap

332,968 kullanıcı

...