0 oy
586 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,422 puan) tarafından

Haftalık yemek planımı merak edenler oldu, onun için paylaşıyorum. Bu hafta böyle bir plan oluşturdum, Hepsi evde vardı. Alışveriş yapmadım, bir şey almadan bu haftayı kapatacağım. Pazar sabahı oturup liate yaparım, sonra alışveriş yaparım genelde. Böyle hem israf olmaz, hem planın dışına çıkmayınca hafta içi alışverişin önüne geçerim. Az az ve yeterli alınca çok harcama olmaz.

Umarım yazım okunur, fikir amaçlı ve isteyenler için atıyorum. Naçizane.. <3

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yok valla illa hergun aksam ne yapcam diye kafayi yemem lazim benim bunye hazira alisik degil dnndnd
tarafından
15yas kadar bi ara kusum ☺️
(8,161 puan) tarafından
Ay maşaAllah :)
tarafından
Olmadi olmadi oluncada böyle oldu ☺️
(8,161 puan) tarafından
Ay olsun kız ne güzel olmuş
tarafından
Hemide cok guzel oldu ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Ben bu listeyle doymam bacım pazartesi sadece poğaça mı yediniz salı sadece türlü çarşamba sadece kabak kızartması mı:D bize ters bu liste 
tarafından
Kız kestin mi memeden. Anlatsana bana. Ben hala kesemedim :D
(1,430 puan) tarafından
Aynen yaa pogacaysa yiyeceğimiz sadece bir tepsiyi bitirmezsek doymayız :)
(25,177 puan) tarafından
Kız heloş kestim valla 1 ayı geçti anam ağladı keserken tabi hele ilk gece anlatmak bile istemiyorum :D sonraki geceler falan rahat geçti ama bi tık. Hiç bişey sürmedim zaten biliyon sevmem öyle tiksindirmeyi. Memede uyuyodu işte vermeden uyutmaya çalıştım kucagımda çok krizlere girdi bagırdı etti, gece kalktı ağladı krize girdi ama ikinci geceden sonra hafifledi. Gündüz çok arandı hergün dışarı çıkardım aklına gelmesin diye. Bunla dar bagımlı bi çocuk nasıl alıştı bilmiyorum :D şimdi yanına uzanıyorum 10 dk da uyuyo valla ya çocuk alıştı ama ben alışamıyom hala yaa off çok özlüyorum emdiği anları :(( ulan sabaha kadar kesintisiz uyuyom bee ne güzelmiş ahahah
tarafından
Pislik yaaa ben neden yapamıyorum. Şuan uyuyacak ucuyla oynuyor daha bir bağımlı oldu. Biraz benden kaynaklanıyor. Dayanamıyorum bırakmasına :D
Ah ah darisi başıma. Bu gidişle 5 yasa kadar emer :D
Ama o krizler normal. Peki gece uyanıyor mu veya nasıl geri dalıyor
(25,177 puan) tarafından
Of kız sorma bende çok ağladım 1 hafta üzüntüden varya keşke bıraktırmasaydım dedim. Gece uyanmıyo kız genelde çok nadir 1 kere kalkar bazen su veririm içer yada içmez bazen yat oğlum gel derim direk yatar kendi kendine uyuyo artık
0 oy
(163,312 puan) tarafından
birak haftaligi ben gunluk dusunmekten sasihom
(2,422 puan) tarafından
Liste yapınca da 2 saat yemek düşünüyorum. En azından tek gün düşününce bitiyor :))
0 oy
(18,446 puan) tarafından

Kız poğaça ne ara yemek oldu :D

Benim haftalık değil de bildiğim bütün yemekleri listeledim dolaba astım. Kararsız kaldığım zaman listeye bakar yaparım 

(2,422 puan) tarafından
Bizde hamur işi yemektir, örneğin geçen pazarda içli börek yaptım ıspanaklı. Bizde akşam yemeği olur, ara öğün de poğaça yersek herhalde 100 kilo oluruz :))
(18,446 puan) tarafından
Böreği bende yemek niyetine yerim de poğaça ne bilim daha çok kahvalti da ya da beş çayı falan için uygun geliyor
0 oy
tarafından
Yok kuzu bende plan günü kurtarsak sukrediyorum hahahaj
(2,422 puan) tarafından
Bende günü kurtaracak şeyler arıyorum:))
tarafından
Asko bu yorumami akjajd
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Yok asko ya ne denk gelirse onu yapiyom
(2,422 puan) tarafından
Plan yapınca iyi oluyor yoksa her gün düşün düşün zor oluyor
0 oy
tarafından

image

Anne al sana gül hadi sende biraz gül dedi hahshcb 
tarafından
Yaaaa yerim seni oglunmu kizinmi veren gul tabi annesi demekki somurtmussun biraz sanki ☺️
tarafından
Özelden konuştuğumuz mevzu işte oğlum getirdi etrafımda dört dönüyor
tarafından
Cocuk nasil uzulmus annesi bence tamamdir gülüver sende ☺️☺️☺️
tarafından
Kız gülü verdi gül dedi bi aldım elime dikeni battı ggjfmghdg hay dedim senin vereceğin Güle
Neyse hallettik teyzesi❤
tarafından
Hallettiyseniz super ozaman gulu sevende dikenine katlanacak bizahmet ☺️❤️
0 oy
(650 puan) tarafından
Mutfak masrafın niye az tutuyor anladım kız :) 

Poğaça biz yemeğin arkasına çayla yiyoz :) 

Tek çeşit yemek sevmez mesela eşim çorba salata ana yemek ister çayı boş içmek istmeez kurabiye poğaça kek tatlı eksik olmaz bizde :) 
(2,422 puan) tarafından
Yemeğin arkasına poğaça yemem için benim 4 5 saat geçmesi lazım o kadar büyük midemiz yok hele birde 3 çeşit yemek yersem çay bile içemem:))
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Asla haftalık plan yapmam. O gun ne istiyorsa canım onu yaparım yada eşim hadi bugun bunu yapalım yada canım sunu cekti derse oyle belirleriz yemegi. Buzdolabının ustunde oyle bir liste gormek istemem canım ıstemez yazdıgım yemeklerden sogurum :) :) :) 
(2,422 puan) tarafından
Değişik baya :))
0 oy
tarafından
Ben lıste yapsam listeye ya tersten ya ortadan baslarım kolayıma  gelenı once yaparım ruh halime baglı yapmam :D aksar o iş hiç psıkolojı bozmaya gerek yok :D 
(2,422 puan) tarafından
Ben tertipli olduğum için mi ne Bayadır böyle yapıyorum:))
tarafından
Olabılır herkes bir degıl kuzum ben gelemiyorum plana pek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
0 oy
0 cevap 83 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensannesi26 (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 159 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 451 göst.

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...