0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayınvalidemle yolda yürürken bazen denk geliyoruz komşularıyla dikkat ettim benimle hiç konuşmuyorlar hep kayınvalidemle konuşuyorlar. Hani bana da nasılsın kızım demeleri gerekmiyor mu? Sadece bebeğime bakıp MaşaAllah diyip geçiyorlar. Ben sanki yanlarında yokmuşum gibi. Kaç zamandır bu böyle artık sinir olmaya başladım neden böyle yapıyorlar sizce? Hani kayınvalidem beni çok sever anne kız gibiyiz ama uzaktan komşuları bana hiç laf atmıyor konuşmuyor yokmuşum gibi davranıyorlar anlam veremedim gitti 

5 Cevaplar

0 oy
(3,406 puan) tarafından
Cahiller kız sende takma onları bebeğinide  sevdirme 
tarafından
Yok kız uzaktan MaşaAllah diyorlar dokunmuyorlar zaten de bende burda annesiyim yani insan bi laf atar orda kazık gibi duruyorum resmen
(3,406 puan) tarafından
Kazık kadar olmuşlar  ama insan olamamıştır  canım aman boşver  sen onları
tarafından
Hani ben tanımam etmem ama böyle laf atsa bende konuşacağım da çekiniyorum kayınvalidem de demiyor bişey insan azıcık benden bahseder  ne bileyim güzel mi bulmuyorlar nedir
-Reklam-
0 oy
tarafından
peki sen hiç selam sabah yaparmısın?
tarafından
Daha önceden hiç görmediğim kişiler oluyor tanıdıklarıma selam veriyorum zaten konuşuyoruz onlarla ama mesela karşıdan geliyor yanımıza gelip benimle konuşmuyor buna takıldım bide kadının yüzüne baktığım halde bile hiç bakmıyor benim yüzüme çok tuhaflar cidden
tarafından
yani k.validenle muhabbet ederken sende yanlarına git dahil ol. yavaş yavaş selam ver hatir sor. Öyle böyle olacak. yoksa şu an ne konuşsunlar
tarafından
Ben yanlarındayım zaten uzakta değilim ki kadının yüzüne baktıkça hani benimle konuşur mu acaba diye öyle bekliyorum ama hiç bişey demeden gidiyor yanımızdan
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Akranları değilsinki canım ondandır.
tarafından
Öyle de insan bi kelam bari eder annesi çok tatlıymış MaşaAllah falan diye ama o da yok
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bnce iki yolu var. Birinci onlarla karşılaştıklarında hemen sende lafa gir güler yüzle hatırlarını sor. Hala konuşmuyorlar da kaynanan seni kotuluyordur. İkincisi ise kayinvaldene şöyle. O da konusulurken seni de araya katsın. Bak kızım bu işte ikinci kattaki bilmem ne hanım. Tanıdın demi filan gibi gibi
tarafından
Ay yok nerde laf arasında demesi lazım tanıştırması lazım ama demiyor kayınvalidem ben nerden bileyim kim olduğunu onların sohbetine de dahil olamıyorum çünkü benim bilmediğim şeylerden konuşuyorlar kadın gittikten sonra söylüyor bak şu kadın şurda oturuyor falan diye
(1,466 puan) tarafından
Aklına gelmiyor demek ki sen söyle de anne beni de kat muahbbeye diye. Ya da direk anne bilmem nerde oturan abla miydi merhaba nasılsınız filan diye gir direk muHanbete. İlkte sen konuş diğerinde hemen isinirlar sana kendileri selam verir
tarafından
Ben çok çekingenim ya öyle direk giremem sohbete ama kayınvalidemin tanıştırması gerekiyordu bende bidahaki görüşümüzde ona göre bilirim hiç değilse kim olduğunu o zaman konuşabilirim ama pek huyu değildir kayınvalidemin biriyle tanıştırmak o da benim gibi çekingendir
(1,466 puan) tarafından
Yani bilemedim kayınvalidenden rica etsen yapamaz mı. Yapamazsa boşver bazıları da eksik kalsın tanismayiver
tarafından
Amaaaan aynen öyle yaaa konuşmasınlar çokta umrumdaydı  sanki
0 oy
(3,307 puan) tarafından
Peki sen nasılsın diye soruyormusun 
tarafından
Onlar beni araya katmıyor kendileri konuşuyorlar soramıyorum ki

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 496 göst.
0 oy
7 cevap 157 göst.
+1 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
7 cevap 318 göst.
25 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif. Zehra (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,861 soru

24,406,856 cevap

350,588 kullanıcı

...