0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İlk hamileligimde annem çantayı filan mavi almıştı kır götürür diye.babasi da bebek arabasını uygun diye mavi almıştı.yurytec de mavi idi .şimdi bu son kızımın doğum günü bugün suste mavi oldu tek o renk kalmış .bu arada onun da  bebek arabası ve çantası mavi .özgür ruhlu kızların olacak

11 Cevaplar

+1 oy
(3,485 puan) tarafından
En sevdiğim renk mavi. Renkleri cinsiyetlere kim yapıştırdı bilmiyorum, açıkçası umrumda da değil. Kızıma da erkek reyonundan zarif kıyafetler alıyorum beğendimse. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bir zaman renklere takılmadım ama çevrem hep kız çocuğun olcak pembe birşeyler alıyorlar ben alırken pembe neden almadın diyorlar istemiyorum herşeyinin pembe olmasını gerek yok cinsiyetin rengi olmaz kızıma mavide kullanırım gride siyahta ama bunu çevreme aşılayamıyorum maalesef. 
0 oy
tarafından

:D<3:DErkek fatma:D:D nice mutlu yıllar dilerim canım :P

0 oy
tarafından
Renklerin, oyuncakların cinsiyeti yoktur bunlar sadece çocukları belli kalıplara koymak için ben de çocuğum olduğunda onu herhangi bir kalıba sokmadan büyütmek istiyorum.
0 oy
tarafından
Kiz bisi olmaz saglikli olsunlarda bende benim oglana komsumun kizinin oembis zibinlarini giydirdiydim jdjdjd
0 oy
(163,446 puan) tarafından
avi en guzel renk
0 oy
(995 puan) tarafından

Mavi güzel renk bebeğin rengi de olmaz da böyle aldınız diye niye özgür ruhlu olsun ki ileride ki yapısı belirler bunu :Dkızıma mavi de çok giydirdim pembe de ama söyle cıvıl cıvıl şeyleri daha çok seviyorum kızım da 

0 oy
(5,219 puan) tarafından
En sevdiğim renk mavi ve kızımın adida mavi :) 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Benim kızımda mavi delisi.  
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bence rengin cinsiyetle alakasi olmaz her renk her cinsiyete olur
tarafından
Ya bende takılmam zaten o yüzden hep mavi.mavi renk özgürlük demek o yüzden özgür ruhlu kızlarim olsun dedim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bencede erkek Bebekse mavi kız ise pembe kavramı banada ters en güzeli renk seçeneklerine takılmamak
tarafından
Pembe benim kıza hiç yakışmıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 232 göst.
0 oy
6 cevap 395 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasemindyh (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
10 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mys-2boys2girls (5,003 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,473,179 soru

24,121,236 cevap

333,481 kullanıcı

...