0 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar post açmıştım ıslaklık var su mu diye meğersem suyum gelmiş iki gün suni sancıdan sonra açilma olmadi ve sonuc sezeryan oldu bi haftadır oğlum küvezde solunum skntısıni atlattik simdi emmesini bekliyoruz yazan herkese tesekkur ederim tek tek yazamadim Allahim hepinizin yardimcisi olsun bi avazda kurtulun insallah<3<3<3

6 Cevaplar

0 oy
(5,437 puan) tarafından
Cnm gözün aydın allah analı babalı büyütsün, rabbim yardmcnz olsn 
(32 puan) tarafından
Sagol canim Allah razi olsun:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah ❤️❤️
(32 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun❤
0 oy
tarafından
Kac hftlk doğurdun cnm
(32 puan) tarafından
34 haftalik dogurdum canim suyum geldi
tarafından
Kaç gün kaldı kuvezde canım
(32 puan) tarafından
Yarin bi hafta olacak hala kuvezde malesef:(
tarafından
Çıkar canım çıkar zorlu bir süreç biliyorum ama dayanman lazım güçlü olman lazım bende 35 haftalık doğum yaptım benm bebegim kuvezde kalmadı çok şükür ciğer geliştirici iğnesini falan yapmıştık ama küçük tu çok küçük tu zorlanicaksin ama dayan gexicek
(32 puan) tarafından
Peki gelisimi filan nasil oldu kilo alimi olsun emmesi olsun duzene girdimi canim
tarafından
Tabi ki canım benm şuan oğlum çok iyi sen sabırla bekle
(32 puan) tarafından
Masallah canim..Peki anne uyum odasina aldilarmi sizi yoksa direk biraktilarmi bizj anne uyum odasina alacaklarmis su an bebegimin cikmasini bekliyorum
tarafından
Yok biz direk çıktık kilosu ne kadar boyu?
tarafından
Canım benm erken doğum yapacağım belliydi doktor 25.haftada ciğer geliştiricisini yaptı kilosu da 2500du o yüzden hiç kuvezde kalmadı çok şükür ama çok küçüktü 2200e düştü 3 gün sonra boyu 47 cmdi herkes korkuyordu ben bebeğime bakıp bakıp ağlardım çok küçük falan diye ama hiç ağlama sen sütun azalmasın bu çok önemli sürekli emzir çok şükür şuan oğlum 2 aylık 5250 kilosu boyu da 60 cm. Rabbime bin şükür iyi sütle beslersen verimli sütle bol bol su iç ceviz ye bulgur pilavı yap ayran ic et ye bunlar sütü besleyen şeyler bu şekilde devam edip emzirirsen iyi kilo alır hemen buyur. Çişini kalasını takip et günde kaç kere bezini değiştiriyorsun bez8 dölü dolu mu burdan doğup doğmadığını anlarsın csnm
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Gözünüz aydın olsun canım hayırlı evlat olur inşallah 
(32 puan) tarafından
Sagol canim benim hepimizin evladi insallah
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Gözün aydın canım  güle güle büyüt bebisini 
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 

İlgili sorular