0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İyi günler kızlar o kadar cok üzgünümki kızım 6 yasında sürekli hasta oluyor kiş boyunca 1 ayın 2 haftası hastanedeyiz ya bronsit ya enfeksiyon ates artık dayanamaz oldum Allah a sikayet olmasın ama artik kendimi caresiz hissediyorum gecen hafta bronsitti buhar flan kullandik gecti dün ateslendi götürdük bogaz enfeksiyon olmus bi tek benim kizim mi böyle bilmiyorum sürekli hasta hic iştahı yok dogru düzgün bisey yemez cok iyi bakmaya calisiyorum istegi yemekleri yapiyorum sirf gece terliyor diye uyuyana kadar basinı bekleyip beline bez flan koyarim hep daha bir cok sey mesela banyo yaptirdigimda bile disari cikarmiyorum hasta olur diye ama yine oluyor nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum kücük kızımı demiyoru bile oda diş cıkarıyor bana tavsiye verin lütfeeennnn :'(

6 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Sen çok düşünüyorsun kendini cocuklarina cok kapatmişsin bu kadar odaklanma bana da mesela hiç cocuklarinla ilgilenmiyorsun diyorlar napim kafayi cocukla mi bozayim ben okuyorum ders yapiyorum sende bir hobi bul kendine vakit ayir.Cocuk dedigin sürekli hasta olur zaten çocukların büyüyene kadar bagisikliklari zayif oluyor büyükler bile hastaliktan kurtulamiyor benim kocam kaç gündür hasta geçen hafta hastaydi simdi biraz iyi derken yine çok kötü grip olmuş yani ben mesela hasta olunca 3 gün yataktan çıkamıyorum çocuklar napsin.Çok normal.Kötü anne değilsin kötü anne olsan çocuğunu cami kenarına birakirsin ya da ana babana iki yaşını doldurmamiş çocuğu emzirmeden bırakıp işe gidersin.Daha da kötüsü sen çene çalarken milleti çekiştirmeye dalmışken çocuğun o sıra bir kaza geçirip hastanelik olur.Allah korusun.Ama sen bunlari yapmiyorsundur değil mi? Bunlari yapiyorsan senden kötü anne yok ama bunlari yapmiyorsan sorun yok senden iyi anne yok.Canim sıkıntı yapma. :)

tarafından
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun biraz ferahladim evet gercekten nokta atisi yaptin kafayi cocuklarimla bozmusum herkes öyle diyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendinde arama bazı cocuklar öyle oluyor. Yeğenim kreşe başladı. Bu sene hiç hastaneden eve gelmediler. 2 güne bir ateşli  sürekli hasta. Olabiliyor yani ona da annem bakıyor mesela mis gibi. 
tarafından
Benim kizimda bu yıl anasinifina basladi ondanmiki acaba
tarafından
Doktorumuz öyle dedi. Genelde öyle oluyormus ve salgın da çokmuş bu yıl. Ondan hep tazeleniyormuş
tarafından
Komsumun cocuklarida var mesela maşallah hasta olmuyorlar onlar
tarafından
Ya işte her cocuk bir değil. Bünye meselesi. Yeğenimde bronşit var. Yerleşti resmen gitmiyor. O yüzden dha sık hasta oluyor.
tarafından
Dogrurudur canm
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Okula gidiyorsa hasta olması çok normal, ben öğretmenim inan ki hergün her sınıftan 5 6 çocuğumuz sizin yazdığınız şikayetlerden dolayı okula gelmiyor.. iyi annesin tabi, dışarıdaki bakterileri mikroplarıda sen temizleyemezsin :) kendine eziyet etme.. 

tarafından
Gidiyor okula tesekkur ederim :)
0 oy
tarafından
Çok fazla üstüne düşme bişeyin ne kadar üstüne düşersen o kadar intihan olursun o konuda. Hani derler ya sakınan göze çöp batar diye. Tamam annesin elbette koru kolla ona bişey demiyorum. Büyüdükçe de geçiyo yani hatta daha az hastalanıyorlar büyüyünce 
tarafından
Aynen canm haklisin tesekkur ederim
0 oy
(54,216 puan) tarafından
genel kan degerlerine baktir canim bizimde oyle alerjiden dolayi gitmistik fakulteye img kan degeri düşük cikti doktor bagisikligi düşük olur hep hasta olur dedi suanda hasta hava veriyorum surup veriyorum
tarafından
Bizimkinin de alerjisi var bilmiyorum inanki cok gecmis olsun sizede
(54,216 puan) tarafından
sagol canim sizede geçmiş olsun
tarafından
Tesekkurler
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım çok terliyorsa geceleri saçlarından braz kestirin benimde oğlum öyleydi saçları kestim rahatladım. Bu annelikle olan bir şey değil ki olur yani çocuk bu çok esirgeyince daha çok oluyor gibi. Hasta olduğu zamanlar sadece çorba içir topluyor. Tavuk çorbası haftada bir kez mutlka yap. Yayla çorbası salçalı olmucak şekilde mideside rahatsız olmaz
tarafından
Dogru diyorsun canm ama kızım corba icmiyor ne tavuk corbasi ne baska bisey :(
(2,568 puan) tarafından
Hastayken huysuz oluyor haklısın ben çizgifilm kukuli çok açmam ama hastayken açıyorum öyle yiyor kuzu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 760 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 410 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,680 soru

24,187,036 cevap

336,705 kullanıcı

...