0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (1,369 puan) tarafından
Kızlar sizce aldatan erkekde ne gibi değişik hareketler olur yani neye dikkat etmeliyiz hadi anlatın biraz 

6 Cevaplar

+1 oy
(266 puan) tarafından
Kış kış cinler kıs kış yallah cinler yallah :D gece gece delimisun ula yataysun agagu :D 
(1,369 puan) tarafından
Valla geldiler bana yine :)
(266 puan) tarafından
Bosver ya :D aman egerki süpeleniyosan dogrudur kesin fakat kaldiramayacagin yukun altina girme !
Egerki hazirsan bn bnun ustesinden gelirim diyosan herseyle yüzles
Yoksa devam et
-Reklam-
+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Herkesin ilişkisi aynı değildir ki mesala hiç hediye alamayan biri suçluluk psikolojisi ile hediye alır çok ilgili olanın da ilgisi azalır gibi şeylerle olabilir 
0 oy
tarafından
Biseye dikkat etme boşver yat uyu:-D
(1,369 puan) tarafından
Yok uyuyamam şeytan girdi bir defa aklıma
0 oy
tarafından

Neyden şüphelendin ki canım

(1,369 puan) tarafından
Aslında eşim şuanda saat 10dan beri horlaya horlaya uyuyor :) adamın hiçbir şeyden haberi yok ama ben buradaki postlar yüzünden paranoyak oldum artık neye dikkat etmeliyim neyden suphelenmeliyim bilmiyorum sanki herkes herkesi aldatiyo artık aldatmayan erkek kalmadı gibi bilmiyorum
tarafından
Hayır saçmalama bitanemm sakın böyle şeylerle kafanı doldurma bak eşin uyuyo hiçbişeyden haberi bile yok yazık günah yani bişey olsa zaten ortaya elbet çıkıyo sen hiç kafanı yorma yani hem her erkek aynı değil her erkek aldatmaz adam olan aldatmaz aldatsa bile ortaya çıkıyo illaki sen hiç huzurunu bozma burdaki olaylarada pek takılma burda yalancı bile çok hiç takılma :))
(1,369 puan) tarafından
Sanırım buraya ara vermem gerekiyor ya
0 oy
tarafından
Aldatması ama benden habersiz bir kadınla ablasının mevzusunu konuştum rüyamda mesajlasma gördüm kalktım baktım gerçekten var sordum silmedim ama görmeseydim de soylemeyecektim dedi ... Face de bir grupa üye olmuş bir sürü insan günaydın yazmış benim kide alın sıcak çay için demiş kızın biride ay gerçeğini ısmarla içerim demiş ... Onuda rüyamda gördüm benim ki cevap vermemiş ona ... Hatta dediki sen nasıl bir gün sonra anlıyorsun dedi bende aciklamadim sırrımı  ;) yazışma takibi yaptığımı düşünsün diye şimdi sildi zaten wp var bir tek 
0 oy
tarafından
selin karacehennem izle kuzu.
tarafından
O kim kız
tarafından
işinin ehli ilişki danışmanı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 501 göst.
2 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelişşş ❤ (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,226 soru

24,108,744 cevap

332,837 kullanıcı

...