0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Hiç tuvalete yapmıyor çıkıyor 5 dakika sonra çişini yapıyor ne yapicam bilmiyorum gün boyu uğraştım gece bezlicem kafayı yemek üzereyim yarın ne olacak şimdiden onu düşünüyorum

11 Cevaplar

+4 oy
(9,920 puan) tarafından
Tuvalet egitimi için öncelıkle bezleri posete koyun beraber gözünün önünde dısarı koyun çöpmüş gibi.Sonra artık tuvalete yapacagını buyudugunu söyleyin.Ve 3 gün boyunca gözünüzü cocuktan ayırmayın sürekli sıvı içmesini saglayın ki çişi gelip uygulayabılsın tv yok tablet televızyon yok her ıkınıze de gozlemleyın tuvalete gitmek istermisin diye sorun.Ama sık bogaz etmeyin.Eger tuvalete yaparsa odullendırın.Kaza yapıyosa eger gordugunuz an kucakladıgınız gibi tuvalete götürün oraya yapmamadı gerektıgını anlasın ve cok sabırlı olun yapamıyo demek için 10 gün beklemenız lazım.Pes etmeyin dogdugundan beri bezıne yapıyodu alısması bır gunde olmaz sabrınızı kaybetmeyin.
(9,920 puan) tarafından
Teveccühün canım bende şu sıra başlıcam kitap okumuştum onu özetledim arkadaşa umarım benim içinde kolay olur ☺️
(9,920 puan) tarafından
Ayrıca tuvalet egitimi için lazımlık klozet aparatı vs alısverısını cocugunuzla bırlikte yapın secenegı o belırlesın rengı o secsın gibi varsa klozet için aparat alın ve basamak altına gerekırse cocugunuza bır kerelıgıne mahsus nasıl yapıldıgını gosterebılırsınız sizi izleyerek.Biz baslamadık ama geçen gün kendısı lazımlıga oturdu kucuk cısını yaptı ben sasırdım demekki oraya çiş yapacagını biliyor diye 19 mayısta bizde baslıcaz insallah
(274 puan) tarafından
Ayy çok sağolun ne güzel bilgiler veriyorsunuz inşallah bu süreç sizin için de diğer anneler için de kolay geçer.
(9,920 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepımız için iyi olsun inşallah
(108 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm dikkate Alicam yarın ikinci günümüz
-Reklam-
0 oy
(54,001 puan) tarafından
ilk üç gun kabus gibi geciyo sabirli ol canim
(108 puan) tarafından
Sonra düzelir inşallah canım inşallah git gel boşuna geliyoruzz 4 dk geçmeden çiş yapıyor
(54,001 puan) tarafından
oyun hamuru almıştım ben oturdugu yerede alt acma ortusu koymustum saga sola yapmamisti
(108 puan) tarafından
Ayy çok zor süreç
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sabırlı olun bugün en zoru yarın daha kolay olacak inşallah. Tuvalet eğitiminde sabırlı olmalısınız. Her çişe Bi sticker yapıştırın tuvalete. İlk kakaya 3 sticker gibi. 
(1,929 puan) tarafından
Bezimiz bitti alamıyoruz deyin. Kuru kalkarsa bu sefer de market ödülü vermiştim ben
(108 puan) tarafından
Daha tuvalete hiç yapmiyor ki gece götüreyim
(1,929 puan) tarafından
Siz oturun tuvalete ay çok güzel deyin ve sticker yapıştırın ve çıkın. Ben yaptım ve haketti gibi. Dedim ya en zoru bugün. Yatmadan öncede bez takmıyorum sana güveniyorum altını ıslatma deyin. Bilinç altında kalır. Yinede yatağının altına kalın Bi battaniye setin takipte kalın
(108 puan) tarafından
Tamam canım aha yine çiş yapti çıldıricam kıyafet kalmadı vala
(1,929 puan) tarafından
Sabır sabır anası
0 oy
(163,444 puan) tarafından
sakin gece bezleme
(108 puan) tarafından
Gündüz öğlen uyudu bezlemedim hep ıslak uyandı
(3,800 puan) tarafından
Ben bezledim sevda gündüz de bezledim yoksa hasta olur ya
(108 puan) tarafından
Evet işte hava o kadar sıcak değil
(3,800 puan) tarafından
Aynen daha sıcak değil ne yapayım
0 oy
(995 puan) tarafından
İlk günler zafen öyle olur benim kızım da ilk gün o kadar çok altına işedi ki evde kıyafeti kalmadı 
(108 puan) tarafından
Valla benimde öyle ne zaman düzene girer bilmiyorum bı iki kere tuvaletini yapsa keşke
(995 puan) tarafından
Ben başlayalı 1 hafta oldu 4. Gün düzene girdi 29 aylık
(108 puan) tarafından
Yaaa teşekkür ederim banada örnek olsun
0 oy
tarafından
Kaç aylık acep 
(108 puan) tarafından
29 aylık
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Bizim de ilk günümüz biz de aynıyız 2 saattir gidip geliyoruz yapmıyor 
(108 puan) tarafından
Kaç aylık
(3,800 puan) tarafından
22 aylık
(108 puan) tarafından
Daha küçük gibi
(3,800 puan) tarafından
Evet küçük deniyoruz bakalım yapıcak gibi değil zaten
0 oy
(97 puan) tarafından
Bizimde bugün 7. Günümüz ilk kez bugün üstüne yapmadı bir haftadır sadece onun kıyaferlerini yıkıyorum gece bezleme ve bazen üzerine hiç bir şey giydirmeden gezdir evde 
(108 puan) tarafından
Ya bı kere tuvalete yapsa umudum olacak ama jhic gene şimdi çişini yaptı üzerine
0 oy
tarafından
Sabrediceksin canim. 10 gune yakin sürüyor alismasi. Kolay degil.
(108 puan) tarafından
Ya bı kere yapsa bende umutlu olucam ama hiç bı kere bile tuvalete yapmadı
tarafından
Normal yapar daha. En zor egitim bu iste.
(108 puan) tarafından
İnşallah bakalım
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben de bugün başladım. 4 sefer altına yaptı. Tuvalete asla gitmek istemiyor. Ona göre klozet aldım ona da kesinlikle oturmuyor. Daha hazır değil mi vazgeçsem mi acaba diye düşündüm ben de. Uyumadan önce de bez taktım gece üşümesin diye. Aslında takmayacaktım ama hazır olmadığını düşündüğüm için taktım. Erken mi karar verdim acaba bilmiyorum
(108 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(57 puan) tarafından
26 aylık olmak üzere canım
(108 puan) tarafından
Madem siiznde ilk gününuz yarın için birbirimize adımlarımızı haber verip yardımcı olalım ister misiniz
(57 puan) tarafından
Yarın devam eder miyim henüz emin değilim canım. Kesinlikle tuvalete oturmak istememesi kafamı çok karıştırdı. Bir de annemlerin yanındayım çok müdahale ediyorlar çocuğa da çok baskı yapıyorlar. Yarın duruma göre hareket edeceğim sanırım
(108 puan) tarafından
Evine geçince devam edersin canım bende bezledim uyuttum uyanınca mecbur tekrardan cikaricam
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bnde dun basladım aynı sıızn dedıgınız gbı tuvaletten geliyoruz 5 dakika gecmeden altına yapıyor yapmasıyla anne kaka demesi bir oluyor dun sabırlıyım bgun okdar dgldım. Sureklı de goturuyorum cokta stres yaptım kendime cumaya kdar anladı anlamadı ertelıcem herlade 
(108 puan) tarafından
Valla insan çok yıpranıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pembesever (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu