Kizlar esimle bnim aramda 4 yas var bn buyugum esimden sizce bu skntimi ?
Neden sorun olsun ki canım benim yengemde abimden 3 yaş büyük gül gibi geçiniyorlar maşallah :)
Minnosum evlenmıs gecmıssın kenara sıkıntı desek napcan bosencen mı :) Allah korusun.Bunları yaslı ebe nıneler dert eder anca onlarıds ılgılendırmez.bende esımden kımlıkte 2 gercekte 1 yas buyugum.Nolacak kımı ılgılendırır.
Neden sorun olsun ki sevgi saygı olduktan sonra yaşın hiç bir önemi yok benim eşim benden 9 yaş büyük ama çok iyi anlaşıyoruz Allah ım herkese huzur versin.
Yok canm noksu. Eter seviyorsanız sorn diyil
Bende eşimden bir yaş büyüğüm aramızda hiçbir sorun yok benim annem de babam dan 10 yaş büyük ama babam annem in peşinde koşmuş üç yıl vermemiş dedem annemi ama babam hep beklemiş almış
Neden skinti.olsun ki seni seviyo belli ki askin yasi mi.olur
Yengem amcamdan 5 yas buyuk ama cok guzl anlasiyolar
Ohooo evlenmişsiniz çocuk sahibi olcAKsnz hiç bi sorun yok demekki :))))))
Genel olarak erkekler kafinalrdan geç olgunlaşır daha cocuksudurlar bu anlamda belki bir zorluk olabilir sizin acınızdan ama siz anlaşıyorsanız halimizden memnun evliliginizde mutluysanız kime ne kaç yaş fark olursa olsun
Canim ikiniz mutluysaniz etrafin düsüncesini umursama bak mesala benle esim ile aramda 10 yas var ve esimin 2. Evliligi belki baska bi kiz olsa hic bi sekilde kabul etmezdi onu ama suan o kdr mutluyum ki onunla rabbim bozmasin. En önemlisi mutluluk huzur canim gerisi inanki bos
Bence erkekler zamanla sknti yapıyorlar. Ama seviyorsa şüphen şüpsa birşey olmaz
Sevip evlenmişsiniz.yaş ne icin sorun olsunki canm. Boş ver boyle seyleri hicde sorun deyil canim vallah
Ben eşimden ay olarak buyugum aynı yastayiz ben eylülde doğdum o kasımda doğmuş
Erkekler 10-20 yas küçük alınca bir sorun olmuyor.ohhh mis gibi büyüksün hicte sorun olmaz canim.
Bnm yngmde abimden 3 yas buyuk sknti yapmiolar bizde hic sorgulamadik.
Bnm esmde benden 15 yas buyuk :))
Esn we senn icn sknti deglse hc kafaya tkma canm
yok bence eger bi sikintiniz yoksa iyi anlasiosaniz ne gibi sikinti olcakki
Ay hiçte sıkntı değil bnimde eşimle aramda 4 yaş var minyon olduğum için eşim benden büyük duruyor :))
7 yaş var bizim
1,489,172 soru
24,340,689 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın