0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ben hic bulanmadim nasil geliyo oduygu

19 Cevaplar

+1 oy
(163,445 puan) tarafından
tarifi yok yasayan bilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl mı geliyor o duygu 

Bir anda banyoya koşuyorsun sjsj
tarafından
Kiz hic yasamadimki
tarafından
Niye ben 30.haftaya kadar kusuyordum sonra artk doktor ilacı bıraktırdı doğuma kadarda kustum
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben doğumda bile 2 kere kustum, dolayısıyla hiç merak edilesi bir durum değil :) 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bence hiç yaşama beni 4 5 ay anamdan emdiği süt burnumdan geliyo hicbissy yiyemiyorum cok kötü oluyorum surekli kusuyorum berbat bisey artık boğazlarım aşıniyor kanıyor hep 
0 oy
(266 puan) tarafından
Anlatılmaz yaşanır....
0 oy
(97 puan) tarafından
Berbat bir duygu ya uykudan uyandırıyo
0 oy
tarafından
Nasıl bir duygu mu :D tatmak istemezsin ilk 4 ay tuvalete kalk Öğur dolabın kapağını aç öğür hatta bazen  koridorda kalıyordum lavaboya yetişmeden
0 oy
tarafından
İğrenç bir duygu çok kötü bişey hiç merak etme doğumda bile kustum 
0 oy
tarafından
Hic miden bulanıp kusmadin mi :D
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Ayy hiç merak etme bigün yetisemeyip lavabonun altına kusmustum insanın midesi dönüyor fln iğrenç yaa bide kustuktan sonra ağızda oluşan o tad iyy
0 oy
(1,151 puan) tarafından
İğrenç bişi boşver merak etme 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bo.k gibi bi duygu

Açsın ama yiyemiyorsun.yesen miden bulaniyor.yemesen açliktan dahada bulaniyor.sanki insanlarin burun killarinun bile kokusunu aliyor gibiydim.tüm evren toplanmis bana kokuyor.hic merak etme aman
0 oy
tarafından
Benimde hiç bulanmadi oğlum oldu. Erkekmi cnm
0 oy
(4,342 puan) tarafından

Aman sus eşref saate gelir ağzını hayra aç :D

0 oy
tarafından
Benmde suan 2. Aya grdm bulantilrm asiri hergun yok ama genede ara ara oluyr senin kac hftlk bellimi cinsiyeti
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Nasıl anlatilirki berbat otesi:dizzy:

0 oy
tarafından
1.5 aylıkken fln başladı doğuma kadar devam etti birkaç kez hastanede bile yattım. Bulantı,kusma,mide yanması çok fena . İns merakta kalır başına gelmesin çok zor.
0 oy
(15,804 puan) tarafından
3 gafta kızım da olmustu yediğin çıkıyor Halsiz bırakıyor insani 
0 oy
tarafından
Allah göstermesin hasta olup mide bozulması gibi değil ilaç bile fayda etmiyor bazen mide bozulmasında ilaç fayda eder yine bir bakıma  kusma isteği gelince seni kusturuyor akıl almaz bir öğürtu ile  yani 7 aydayım hala kusuyorum çıldırcam yani 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
30 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevmm (2,176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,909 soru

24,117,828 cevap

333,323 kullanıcı

...