0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğunu dokuzda onda gece uykusuna yatiranlar nasıl yapıyor bu işi ya 9aylik gece 2 den kmce uyku yok sık sık da uyanıyor nasıl yaparım uyku düzenini bı el atın 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlumu 8 de uyuttum bugün normalde hep 9 gibi uyutuyorum he desen gündüz uyumuyormu uyuyor7 aylık oğlum ilk zamanlar 10-11 arası uyuyordu 1 haftadır 9 a alistirdim kapatıyorum lambayı mayismasini bekliyorum emzirip sallıyorum beşiğinde uyuyor
tarafından
Canım gece uykusuna geçtiğimizi ortamdan anlıyor diye düşünüyorum ama yinede sık sık uyanıyor tok olmasina rağmen memeyi bı ağza alıp bayılıyor yani ac degil ama emmek için yarım saat dolmadan kalkoyor saat uce kadar böyle üçten sonra bir saat uykuya geciyor o zaman da bende ne uyku kalıyor ne dinlenme
tarafından
Dış olabilirmi
tarafından
Yok dış değil canım
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ay benimkide kendi kendine alıştı canım 9 buçuk 10 dedim mi kendi kendine uyuyor 10 gündür . Daha yeni bir yaşına girdi
tarafından
Canım gece uykusuna geçtiğimizi ortamdan anlıyor diye düşünüyorum ama yinede sık sık uyanıyor tok olmasina rağmen memeyi bı ağza alıp bayılıyor yani ac degil ama emmek için yarım saat dolmadan kalkoyor saat uce kadar böyle üçten sonra bir saat uykuya geciyor o zaman da bende ne uyku kalıyor ne dinlenme
0 oy
(319 puan) tarafından
Hergun kacta yatiyorsa ayni sekilde uyut. sabahlari yarim saat once kaldir bugun 12 de kalktiysa 11 bucukta kaldir ertesi gun 11 de kaldir. yavas yavas duzene giriyo 9a kadar dusurebilirsin aksam yatma saatini böylece 
tarafından
(319 puan) tarafından
bende ilk cocugumda gece 4e kadar ayakta meme verirdim gezerken. uyumazdi hala daha uyku duzeni oturmadi gece 1e kadar otururlar bizimle aama kendi ecim olmadigi icin bi duzen oturtamiyorum herkes 2 ye kadar oturuyor ev kucuk cok ses oluyor falan. 2. cocugum da cok sukur gece uyansada aglamaz gelir yanima kivrilir yatar uyur geri sabah 10 gibi kalkar ogle uykusuna yatmaz buyuk kizimda ayni sekilde bu aralar oyle yani zamanla oturuyor kendi evimde oldugumsa en gec 11 de uyurlardi sabah 8 9 da ayaktalardi
0 oy
tarafından
Erken kalkıyo sa  bebeğin   saat üç yada dörtten önce bi tur daha uyusun uyansın.... Mümkünse saat dörtten sonra ya uyku bırakma  ki erken uyusun  canım 
0 oy
(23,027 puan) tarafından
Alıştılar küçükten
0 oy
(163,302 puan) tarafından
9 ayda zor en zor donem dis donemine giriyo
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Gündüz uykusunu azalt kac defa yatiyor 

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 481 göst.