0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

image

hayalet cizgi gorebilen var mi yarin adet gunum falasi acip bakinca cok ince bir cizgi daha var gibi ama benim tel pek guzel degil cekemedim. ben artik cok yoruldum cok uzuluyorum kizlar anlatamam ya :'(

16 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Gebelik isitiyor musun

Ben göremedim :(
(1,848 puan) tarafından
cok istiyorum kizim 3 yasinda o hemen ilk ay olmustu bunda 4 aydir ugrasiyorum olmuyo olmuyo olmuyo :(
tarafından
Canım üzülme olur inşallah bak benim de 2 çocuğum var ve 3. Bebeği istiyorum 9 aydir korunmuyorum benim de daha olmadı demekki zamanı var
(5,123 puan) tarafından
2. Bebeğime ben de 7.ay hamile kaldım, Ovulasyon testi kullandığım ay tuttu şimdi kızım 15 aylık. Tavsiye ederim
tarafından
Canım bende bu ay doktora gittim temiz dedi aynen senin dediğin gibi ovulasyon testi önerdi dediki 2 çocuğun var zaten siz yumurtlama yi tutturamiyorsunuz dedi
(5,123 puan) tarafından
Aynen ben bir uygulamaya gore ilişkiye giriyorduk, hâlbuki benim yumurta salınım günüm adetten 14.gun değil de 21.gun oluyormuş biz de bu 7 ay içinde hiç o günlerde yapmıyorduk hep uygulamaya göre yapıyorduk hem stresli stresli çocuk yapmak için ilişki olunca olmuyor ya
-Reklam-
0 oy
(776 puan) tarafından
Var gibide yok gibide emin olamadm canim ya. Istiyosan insAllah vardir:)
(1,848 puan) tarafından
cok ama cok istiyorum ama olmuyo 4 aydir ya :(
(776 puan) tarafından
4 ay cok bi zaman degil tatlm ya olur insallah
0 oy
(361 puan) tarafından
Sabah gun isiginda bak resimden pek belli değil 
(1,848 puan) tarafından
tamam c anim sagolun
0 oy
tarafından

Üzgünüm göremedim :'(

(1,848 puan) tarafından
sagol canim :(
0 oy
tarafından
Göremedim :(
(1,848 puan) tarafından
tamam canim
0 oy
tarafından
Maalesef yok.
(1,848 puan) tarafından
o kadar uzgunum ki.
tarafından
Neden üzülüyorsun ki ? Daha çocuğun küçük zaten. Hem istemeye yeni başlamışsın. İkinciler uzun süre olmayabiliyor. İlkinde olduğu gibi erkenden bekleme. Zamaan bırak zaten çocuğun var tadını çıkar bence. :)
(1,848 puan) tarafından
cocugum kucuk degilki o dogana kadar aralarinda 4  yas olmasindan 2 ay falan eksik olacak tuvalet egitimini de aldi cok sukur bende beraber buyusunler istemistim ama nasip olmadi
tarafından
Valla canım benimkiler arasında öyle bir fark var. İnan beraber buyuyorlar diye bişey olmuyor. O kadar yıprandım ki. Tuvalet eğitim vs bununla ilgisi yok. İnan küçük bekle derim. Doğduktan sonra keşke bu kadar dert edeceğime tadını çıkarsaydim çocuğumun detsin tecrübe ile sabit. :)
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Yok canım göremedim yaa
(1,848 puan) tarafından
tamam canim sagol
0 oy
(17,209 puan) tarafından
Var canim. Hayalet çizgi var. Keşke erken gebelik testi alsaydin. Bu testte geç çikiyor. 
(17,209 puan) tarafından
Ay bende dün baktim post açmamişsin acaba dedim adet mi oldu. Hakkinda hayirlisi ama bence hamilesin ya :)
(1,848 puan) tarafından
ayy kiz valla o cizgi normalde d aha belliydi resimde net cekemedim insallah oyleyimdir ya :)
(17,209 puan) tarafından
Inşallah hamilesindir ya. Bu testten bende yaptim negatifken hiç hayalet çizgi falan çikmamişti. Sakince bekle bakalim cumayi.
(17,209 puan) tarafından
Canim naptiin kan verdin mi. Kiz ben senden çok merak ediyorum.
(1,848 puan) tarafından
yok canim adet oldum cunku :(
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Göremedim malesef 
(1,848 puan) tarafından
off off nefesim gitti sanki :(
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım ben bu teste hiç güvenmiyorum artimed test yarım saat sonra hep silik çikariyor genelde bende öyle idi seni üzmek istemem asla yarın başka markayla yap ilk idrarla daha saglık lı olur Allah gönlüne göre versin 
(1,848 puan) tarafından
yarim saat sonra cikmadi canim hemen vardi o cozgi ama kil kadar ince flasi acinca gorunuyor bende d iyorum acaba testin kendi cizgisi mi
(1,328 puan) tarafından
Canım herşey olabilir emin olmak için yarın yada 2gün sonra yine yap
0 oy
tarafından
Biz bebek istedigimizde 7 ay sonra hamile kaldım canim uzulme hayırlısıyla olur. Ustelik ilj gebeliğim kisa sureli bir tedaviyle oldu
0 oy
(3,815 puan) tarafından
İlk baktığımda gördüm 
(1,848 puan) tarafından
cok teskkur ederim canim hamile miyim yoksa dün adet gunumdu normalde hic sasmaz dun adet olmadim bugunde hicbirsey yok insallah oyleyimdir cumaya kadar olmazsam cuma kan testi vericem
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bunlar kalıteli degil canım erken gebelik olanlarından al onlar kesin cıkartıyor
0 oy
tarafından
Bende göremedim inan bu testlere flaş la bakmaktan gözüm kör olacaktı nerdeyse vazgeçtim tamam dedim yeter srtik istemiyorum çok yoruldum o ay hamile olduğumu öğrendim şu an 11 haftalık çok şükür yani diyecegim o ki her nasip vaktine esirdir birkaç gün daha olmazsan tekrarla canım sen gorduysen belki resimde çıkmamıştır 
0 oy
(319 puan) tarafından

cok istediğin  icin olmuyordur kuzum sal kendini zamana birak dusunme bir sure cocuk olayini korunma . Eger korunma yontemini kullandiysan spiral vs ondan sonra zaten bir sure gecikiyor hamile kalma konusu. Takma kafana ne olcak kiz benim basimin etini yiyolsr 2 cocuk az daha keyfini cikar :D

0 oy
tarafından
Evet bende hafif hayalet çizgi görüyorum bende ikinci hamileliğimi böyle ogrenmistim hafifdi çizgi benimde insalla sende hamilesindir cnm
(1,848 puan) tarafından
cok sagol canim normalde biraz daha belliydi ama resimde net cikaramadim bide dun adet gunumdu hic sasmaz gunum dun olmadim bugunde daha olmadim insallah gebeyimdir

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 497 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nermins22 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 771 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,677 soru

24,114,269 cevap

333,135 kullanıcı

...