0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizim 7 ay 20 gunluk ek besin veriyom internetten bebek irmigi tam bugday unu bebek tarhanasi vb aldim kaynanam ne gerek var ilk defa ssnde goruyom bebege boyle seyler veriyon yemek yemiyo diyo bebegimde yaptigim seyleri yemek istemiyo verilen yemekleri daha cok yiyo acaba abartiyor muyum sizde durumlar nasil fayda zarar durunuz nasıl 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk zamanlar baktım özel şeyler olunca olmuyor uğraşmaya değmiyor ne yediysem verdim yiyor salçasını tuzuna dikkat ediyorum
tarafından
Yedigimiz yemeklere ekmek koyuyo veriyo kaynanam yiyo yogurda meyveler koyuyom yiyo
tarafından
Öyle ver canım özel yaoma ben 5 de başladım tadıma şuan oğlum 7 aylık ne versem yiyor ilk zamanlar özel yapıyordum baksam ben özelde yapsam yemekleri yiyor daha çok yiyor bende ben ne yesem ona veriyorum yoğurt veriyorum içine meyve kouyroim bisküvi koyuyorum
Meyve veriyorum kendimize tavuksulu şehriye çorbası falan yapıyorum onu iciriyorum
Ayran çorbası yapıyorum baharatın katmadan veriyorum
tarafından
Allah razi olsun bende bakim ne yapacam vermezsem kaynanam bosuna aldin diye soylenecek
tarafından
Onları da yedir evdekileride yedir
tarafından
Artik oyle yapayim sagolasin
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Hiç almadım o dediklerinden
(9,234 puan) tarafından
Kac aylık arada mama yada anne sutu varmı
tarafından
7 aylık oldu

Anne sütü alıyor sürekli sabah 10 bucuga kadar emziriyorum sonra yarım yumurta veya tam verdiğim zaman sadece peynirle veriyorum bir dilim

Öğlen yatırıyorum kalkınca yoğurt ve bisküvi veya meyve püresi veriyorum yoğurt en fazla 1-2 yemek kaşığı purede toplasan o kadar

Sonra emziriyorum uyutup uyanınca akşam bizimle ne yerse o

Akşam bazen yoğurt bazen püre bazen hicbirsey vermiyorum

Ama bugün sabah yumurta ve peynir yedi
Ekmekte yedi
Emdi uyudu kalktı ,3 buçukta 150 cc mama verdim (elimde mama var onu bitirmeye çalışıyorum)
Uyuttum 6 da kalktı bir tas çorba icirdim biraz ekmek doğrayıp sonra emzirdim biraz oyalandi su icirip  uyuttum 8 de bu saatten sonrada emer yatar

Gün içinde birde ne yiyorsam ağzına koyuyorum eline salatalık meyve falan veriyorum
(9,234 puan) tarafından
Bak bıze bu sabah uyandı mama verdim azıcık muhallebi pesınden uyandı mama yedi sonra ceyrek avakado.uyudu.pure verdim agzı kilit acmıo mama içti uyudu bukadar
tarafından
Ama mama anne sütünden daha doyurucu ondan olabilir ☹️
(9,234 puan) tarafından
Belkide canım sasıyorıçum arkadaslarıma catur cutur yedirşyorlar
0 oy
tarafından
Kim ne derse dersin dinlemiyorum ben Allah'tan eşimde benden yana yaptıklarımı destekliyor . Evet kızımda öyleydi yaptıklarımı yemezdi bizim yediğimiz yemekten isterdi ilk zmaan biraz zorlandık ama zamanla sevdi 
tarafından
Gercekten sever mi
0 oy
tarafından
Ben ilk başlarda ona özel yaptım 2 Ay ondan sonra biz ne yersek verdim öyle devam ettim baharat kullanmıyorum tuz salca dikkat ediyorum bizde kendi tabaklarimiza koyuyoruz artık canim hepsini de güzel yiyordu ama bu bir iki aydır dislerinden dolayı iştahı kapandı 
tarafından
Bende en az 9 aya kadar dikkat etmek istiyorum am abaklaim
0 oy
(164,277 puan) tarafından
ben ozel seyler pek almadim
tarafından
Bende pisman oldum ama off

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,882 soru

24,483,800 cevap

357,213 kullanıcı