0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (2,199 puan) tarafından
Buzluktan haşlanmış nohut çıkardım pişirdim ama çok dağıldı bide köpürdü neden olabilir köpürmesi 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,175 puan) tarafından
Sürekli atarım hiç başıma öyle bişey gelmedi...çok kolay oluyor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic sevmiyorum canim fasulye nohut buzlukta haslanip bekletilip yapilmasini cunku ben cok denedim eziliyot dagiliyor bi tuaf oluyor
tarafından
Aşko snaa bişey diyimmş şişir fasülye nohutu öyle koy buzluğa pişirme

Elinin altında çok büyük kolaylık olıyo zaten düdüklüde yarım saatte pişiyo ben hep şişirip 3 kişilik olacak kadar buzdolabı poşetlerine koyup atıyorm dondurucuyq
tarafından
Bilmiyorum olabilir de koyde cok denemistik kaynanam cok atar buzluga o bile pes etti artik
0 oy
tarafından
Bende bir defa attım cikarip yapayım dedim dagıldi bir daha atmadım
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Çok haşlayıp atmışsın demekki ben de sürekli atıyorum hiç dağılmaz dağıldığı için köpürmüş olabilir belki 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Eyer buzluğa atcaksan sadece suda bekletip sisince Atmani tavsiye ederim yoksa diğer türlü zaten pişmiş olyor pisirince güzel kıvama gelene kadar zaten pişmiş nohut fasulye dagilir
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Ben nohutu sürekli koyarım hiçbir şey de olmaz kaynayan suyun içine at ya da yemeğin fasulye Ama genellikle dağılıyor
0 oy
(4,791 puan) tarafından
Buzluktan çıkan haşlanmış nohutla fasulyeyle yemek hic güzel olmuyor lezzetli de olmuyor o yüzden o şekilde yapmam hic 
0 oy
tarafından
Çok kaynatıp koyduysan buzluğa dağılmıştır tekrar 
0 oy
(23,226 puan) tarafından
Az az yapıp dolaba atmam bilmem niye belki buzdandır
0 oy
tarafından
Nohutlu yıllardır atarım hiç başıma gelmedi ama bi defa fasulye koydum çok gelmişti tekrar çıkardıgimda dağıldı hep 
0 oy
(17,109 puan) tarafından
Ben fasulyeyi de nohutuda bir gün önceden ıslatıp atiyom hazır elimin altında hiç haşlama yapmıyorum ben
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Buzluğa atmadan önce çok hasladiysan ondan öyle oluyor ben bı kere fasulyeyi çok hoşlandım daldım yani hep dagildi köpürdü. Ben hep buzluğa atarak kullanırım nohut kuru fasulyeyi büyük rahatlık ama dediğim gibi bakliyati iyice pisicek kadar kaynatmiyorsun. Maksimum yarım saat başladım yani oda nohutu. Kuru fasulyeyi 20 dk falan haslarim.
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Ben başlamam suda bekletin bir gün sonra buzluğa atarım nohutu fasulyeyide az haşlarım ki dağılmasın diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 446 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,468,183 soru

24,054,863 cevap

329,854 kullanıcı

...