0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bugün başladm ben öğlen uykusuna yatrcam bez takaymmı yoksa çişni yaptrp takmayymmı 

Yarn hastaneye gidicem dışarda bez takp mı gideyim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Disarda tak canim hastane mikrop yuvasi girdirme o tuvalete
-Reklam-
0 oy
tarafından
uyurken cok cis yapmiyorlar zaten evde uyurken takma yeni alisacagi icin disarda tak
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim kızım 1.5 yaşında bezli  ama öğle uykusunda hiç çiş yapmıyo bezine
0 oy
tarafından
Hayir takma bence altina laylon ser
0 oy
(9,082 puan) tarafından
Bezi brakdiriosan   bidaha hoc takma kafaso karisir denio.ben kizo.a zaten ilk başdan işledim kafasina  sende az buyu sende buraya yaocan fala  diye klozete. Klzetin ustune oturak gbi bise almisdim a101den . Bezi cikardik  orda oturmaya vasladi  bikac gune alisdi etrafa da isemedi. Gece bikac kez yatak islandi okadar .oda  seyden gece vc kalkmaya alismasin diye yatarken  cisini mutlaka yapdirip oyle yatirdim hep gece uyandirip cise goturmedim islatmasin altini diye.bikac sefer uykuda islanmiş sonra anladi zaten  gece tuvaleti gekince  bacirip cisim var demeyi ogrendi. Ben ozellikle kaldrip cis yapdirmadim gece bez mezde baglamadim
0 oy
(8,187 puan) tarafından
Ben bezi biraktirdigimda ne gece ne gündüz hiç takmadım 
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Hiç bir zaman takma ben takmadım alt açma bezi serdim ve kızma altına akiti zaman bı daha olamasin de ve ona çişini yaprsan bize sürpriz verceklerde balon al çişini yapınca tuvalete yada lazimliga AA bak saklamış bize sürprizide ver öyle tesfik et hemen alışır 3 gün sabır ama 
0 oy
(3,271 puan) tarafından
Cisini yaptirip yatirdim. Bugun ikinci günümüz bekliyorum yapicak mi diye
0 oy
tarafından
Hastaneye gidiyorsan tak 

Evde takma 

İlgili sorular

+7 oy
29 cevap 882 göst.
15 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (969 puan) tarafından soruldu
0 oy