+1 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından

Hanımlar 

Kızımda goz enfeksiyonu oldu, çok şişti gözü.  Bunu daha önce yasayan oldu mu , çok üzülüyorum dayanamıyorum.  Doktor damla verdi. Kullanıyorum 

image

10 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çay demi ile silin çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmil olsn canm
(92 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm ya kıyamam
0 oy
tarafından
Cook tatlı maşallah geçmiş olsun ♥️

Çay demi ile sil
(92 puan) tarafından
Tesekkür ederim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ahhh kıyamam çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Canım kardeşimde de olmuştu polenden dolayi demişlerdi. Ayni Boyle olmuştu. Göz sanki çukurda gibi degil mi
(92 puan) tarafından
Tesekkur ederim,  bende polenden şüpheleniyorum yarın başka bir doktora gidicez,  çok arttı şişlik
tarafından
Canim bu sene polen çok çok fazla. Biz büyüler bile etkilendik eger bahçeli yerdeyseniz daha fazla olur çok geçmiş olsun
0 oy
(163,307 puan) tarafından
cok gecmis olsun  
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun güzel kuzum inşallah biranönce iyileşir soğuk çay ve karbonatlı su canım ek olarak gözünü silebilirsin
(92 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Evet benimde olmuşdu geçdi gibi oldu sonra birdaha tekrarladı gözüyle oynamış büyük ihtimalle gözüyle oynatma sakın geçmiş olsun 

(92 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Allah şifa versin. Aynısını 2 3 hafta önce kızım yaşadı aynen öyle gözleri şişip her gün capaklanmaktan açılmıyordu sürekli soğuk suyla yikadigim bezle sildim felan acile götürdüm acil doktorunun verdiği damla hiç bir işe yaramayinca göz doktoruna gittik verdiği iki damla şifa oldu. Enfeksiyon demişti bence göz doktoruna gidin hiç bekleyeyim geçer demeyin çünkü geçmiyor 
(92 puan) tarafından
Bizde çapaklanma yok sadede şişti böyle,  çapak olmayınca doktor enfeksiyon da diyemedi.  Başka bir doktora daha gidicez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
5 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 228 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,038 soru

24,038,520 cevap

329,040 kullanıcı

...