0 oy
843 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,629 puan) tarafından
Haftada bir kaynanama gıderız gorumcelerim falan hep oraya gıderız gorumcelerım im cocugu var 2 1bucuk yasında ıkısıde elını bı ise surmez benım oglumda 5aylık cok mız mız 3 5 gundur hep kucuk hep ben herkeste aglıyor bısey oluyor benle eltim mutfakta onu yap bunu yap yemek yedik oglun uyandı kayannam sız mutfagı toplayın ben cocuguna bakarım dedı bende werdım gorumcelerım cocuklarını aldı gitti dıycen sorun yaptın ewet zoruma gidiyor kızlarına laf yok eltim le ben kole agladı gorumcem getirdi verdi haa kaynanam da asla durmaz 5dakka daha fazla yok bende aglaıyınca kım olursa cocugu alıyorum koyde halılar varmi getirdiler pısmıs bana dedı gel yıka yarın bende ben mı Hee sen boyle kaşimi kaldırdım baktım odadan cıktım en son soylenıyordu zaten butun gun geberiyorum ne laftan ne sizden ne insanlık tan haberi war lar zaten cocugum durmuyor ver yıkamacıya yok essek 2 elti warya 

8 Cevaplar

+2 oy
(17,417 puan) tarafından
Keşke arada bir nokta ve virgül kullansaydin. Hiçbişey anlamadim ben. 
(184 puan) tarafından
Yanlız olmadığıma sevindim.
(1,629 puan) tarafından
Tuh okadar da edebiyat ım wardı ya
(17,417 puan) tarafından
Noktama işareti kullanmak parali saniyorlar heralde yada israf olmasin diye kullanmiyorlar.
(17,417 puan) tarafından
Edebiyatla alakasi yok canim dil bilgisi zayif.
-Reklam-
+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım
(1,629 puan) tarafından
Tamm canım tesekederimm
0 oy
tarafından
Dedikodu bulamadım gidiyorum ben
(266 puan) tarafından
Hahahah dert var dert :)
tarafından
Ama dedikodu var yazmış sjjs
(12,085 puan) tarafından
Ahahah bende aynı mutlu mutlu bişey anlatıcsk sandım
tarafından
Asko bir hevesle girdim geri çıktım sjsj
(1,629 puan) tarafından
Warmıs gıbı hayal et sızde ask olsun
0 oy
tarafından
Valla sesinizi cikarmazsaniz daha çok ezilirsiniz 
(1,629 puan) tarafından
Cıkarıyorum zaten gitmiyorum yuz goz olmuyorum
0 oy
tarafından
Ayni bizimkiler kaynanalar neden boyle kizlarina bilerek is yaptirmiyolar bizdede oyle canim eltimle ben kopek gibi her isi yapariz kizina hic is yaptirmaz verin cocuklarinizi siz yapin der eltimle bana
(1,629 puan) tarafından
Walla ya her gıttıgimde aynı onceden cocuk yoktu onların wardı aman biseyi olmaz cocuguna baksın sımdı benım kı ne bakıp onlar yan gelip yatıyor
0 oy
(371 puan) tarafından
Eltini de savunup seni kullanmıyor ya ben ona sevindim  :))))
(1,629 puan) tarafından
Yok be kuzum eltim le bizi kole gelın yapmıs etim yemek yiyemez erkek lerın yanında kayınpedırım falan yanın da benı de oyle yapıcak tı bn bıraz dışliıyım
0 oy
(91 puan) tarafından
Canım kendi kızı yikasin bırak ne yapsan daha fazlasını isterler ve gelinin adı var en son ne yaptinki olur en iyisi sal gitsin
tarafından
Sal gitsin dimi emmi sjsj postun kapandı yeni acmadin
(1,629 puan) tarafından
Oyle yaptım essek bulmuş bızı eltim le aynı otuyo o daha cok calişsyor ama yinede zoruma gidiyor eltim cok ezdirmiş kendinı
(91 puan) tarafından
Hala beyni nerde ya boş işler memuru
(91 puan) tarafından
Senide öyle yapmaya çalışıyordur boşver takılma salla gtsn
tarafından
Evet buda demek oluyorki eskilerdensin.
(91 puan) tarafından
Sdc dertleşmek istemiştim o kdr
0 oy
tarafından
Ağzını açıp konuşmayan iki gelin bulmuş,neden kızlarına iş yaptırsın ki.sen dur demezsen devam eder bu soylim
tarafından
3 yıldır bu sekildeyse eğer valla iyi sabır varmış diyorum
(1,629 puan) tarafından
Zaten her sene esım patlar benı savunur bu senede ben patlarım artık normalde 5 aydır konusmuyor duk dogum da konustuk okadar ondan sonra gelip gıttı esım oyle konustuk ama sımdı benım damarıma basıyor
(1,629 puan) tarafından
12 ayı 6 7 ayı kavgayla gecıyor esımin damarına basınca gitmiyor oyuzden cok gorumuyoruz hamıle kaldım 2ay gıttık bıde dogumdan 4ay sonra gıttım
(91 puan) tarafından
Benim eşimde herşeyi boş görüyor herşeyin üstesinden ben geliym malesef
(91 puan) tarafından
Bizde konuşmuyorduk gebe kaldım bı isndm konuşmak istdm esimide ben baristrdm şimdi eşim beni umursmyr gbi onlara yakın

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,340 göst.
0 oy
11 cevap 1,133 göst.
19 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 749 göst.
16 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 451 göst.
21 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu