0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Ben ve birçok tanıdıklarr aynı ayda evlenmişdik. Hepimiz aynı ayda hamile kalmışdîk. Ben ama düşük yaptım. Ondan sonra hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum. Stresten herhalde. Şimdi onlari ve resimlerini gorunce çok kötü oluyorum benimkide yaşasa bu kadar olurdu diyorum. Haraketlerini hiss ederdim şimdi diyorym çunki çok merak ederdim bebek haraketlerini hissetmeyi ama yaşayamadım. Özlüyorum hamile olmamı . Hassasiyyetimi bulantılarımı gebelikte ne yaşadıysam onları...:( normalda unutuyorum sirf onlari gorunce gozlerim yaşariyor cunki aynıydı haftamiz bile. Benim ne eksiğim vardı onlardan neden benim bebeğim durmadı diye sitem ediyorum. Biliyorum ölû doğum yapan ve başkalarının yanında benim acım hafif kalır ama 2ci bebeğim olsada benle hamilr kalanlarin bebeklerini gorunce hep içim sızlayacak biliyorum...

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İster istemez bir ukte oluyor mesela az önce yine bir yorumda yazdım olsaydı şimdi 2 buçuk yaşında olacaktı ama sağlık olsun ne yapalım yiyecek ekmekleri yokmuş 

Stresi bıraktığın gibi olacaktır stres çok etkiliyor
(108 puan) tarafından
Evet hayırlısı böyleymiş. Ne bileyim bazende diyorum meğer doğmayacaktı neden geldi(  Allahım bir daha yaşatmasın bize ve hiçkimseye. Sonra hamile kaldınmı
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Evlendiğimde olsaydı çocuğum simdi 10 yaşında felan olurdu. Tüp bebek yaptık 2015 de olsa şimdi 6 yaşında olurdu. Ama şuan çok şükür Rabbime biri 1 biri 2 yaşında iki bebeğim var. Rabbım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 
(108 puan) tarafından
Aminn canım Allah kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın
0 oy
(308 puan) tarafından
Allah vergisi canım ne üzüyorsun elinde olan bişey deil ki. Bende düştükten sonra 2 yıl sonra hamile kaldım Bi sorun olmamasına rağmen
(108 puan) tarafından
2 yıl sonrada tedavisizmi kaldın?Bende hissediyorum stresten olmuyor . Ben bebeğimi kaybetdim 2ci ayımda benden çocuk varmı diye sordular düşün yani. Ne kadar kolay insanlar için o stresten çıkmak. Ben halada kendimi hazir hissetmiyorum yine öyle bişey yaşamaktan korkuyorum belkide o yüzden olmuyor bir yandanda çok istiyorum anne olmak...
(308 puan) tarafından
Ohoo bana neler neler denildi tabi ki kırmadan dedilerde ki benim Bi oğlum vardı 5 yaşında. Tedavisiz ama Şöyle ben en son 2 ay adet göremedim hastaneye gittim doğumkontol hapı verdi yasmin, onu iç kist oluşmuş dedi ama hamilelik için gitmedim adet göremdğimden Di ve zaten çok küçükmüş kistim ilacı bitirdim Bi ay tek kullandım 2 adetimden sonra hamile kaldım canım. Evet cidden stresten her ay bekliyorsun ve stres etkiliyor. Allah hayırlı evlat nap etsin inşallah
0 oy
tarafından
Bak bu bende de oldu ama benim suçum neydi deme isyan etme ben de bebeğimi doğuma 24 gün kala kaybettim kucağıma verdiler ölüsünü sen düşün toprağa verdik hergun aklıma gelir muhakkak 

ağlarım hergun yarın tam 5 ay olacak cok üzülüyorum bak yazarken bile gözlerim doldu ama elimden bişey gelmiyor Rabbimin emanetiydi o verdi o aldı biliyorum ki ebedi hayata dönüş yaptığımizda beni orda bekliyor olacak şefaatçi olup elimden tutacak önüme koşacak anne diye o günü öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki o gün gelse de öpsem koklasam diyorum ben ilk hamileliğimde bişey hissedemedim yaşım küçük olduğu için doğum yaptıktan çok sonra anlayabildim annelik ne demekmiş diye 2.bebegimde çok heves ettim onu karnımdayken bile öyle seviyodum ki inanamazsin o öldü ama içimde hala öyle bir sevgi varki ona karşı bide kavusamamanin zorluğu var tabi onu çok özlüyorum onu çok sevmiş benimsemistim 2 yaşında daha bı kızım var Onuda çok seviyorum ama ölen bebegimde gerçekten annelik neymiş anlamıştım üzülme bacimmm Rabbim böyle uygun görmüş hayırlı evlatlar nasip etsin sana Rabbim inşallah en kısa zamanda 
(108 puan) tarafından
Başin sağ olsun biliyorum canım senin acın daha fazla Allah kimseye yaşatmasın. Bende düşerken parçayı gördüm o parçanı gördükten sonra başka bir hayatta mutlaka buluşalım dedim ağlayarak..o parçayıda unutamıyorum mucizemdi o benim kaybetdim diye. InşaAllah sağlıklı bir mucizem gelirde kardeşinin acısını birazda olsun unutdurur banada
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Aynı şeyi ben yaşadım en yakın arkadaşımla planlı şekilde aynı anda hamile kaldık... Bnm iki aylıkken kalbi durdu... Onunki yaşadı doğdu. O kadar üzüldüm ki benim ne suçum vardı diye hep sordum kendime. Sonra ben hemen tekrar hamile kaldım. Şuan kızım 1 yaşında onunki de az büyük. Ama hala görünce iicim sızlar bnmki yaşasa aynı yaşta olacaklardi diye. Çok normal x böyle düşnmen insan üzülüyor 
(108 puan) tarafından
Tamda benim gibi. Bende düşünüyorum yıllar geçsede o çocuklari görünce benimde içim sızlayacak. Hayırlısı olsun her zaman. Ne kadar sonra hamile kalmıştın peki
(1,686 puan) tarafından
Düşükten iki ay sonra hamile kaldım cnm. 3 buçuk ay var çocuklarmzn arasında
0 oy
(96 puan) tarafından
Gel birde bana sor ben bebegime doguma 1.5 ay kala.kaybettim yuksek tansiyondan bir hafta hastanede kaldim normal doğum icin en zor dogum ölü dogum sonrasi yogun bakimda kaldim ciktim nasil.piskoliji anlatilmaz sonra 3. Ayinde duzenli adet oldum dr hamile kalabilirsin sikinti yok dedi bende folik asite falan basladim ama hamile kalamadim hep taktim dedim niye olmuyor dr hersey normal demisken sonrasi saldim cayira mevlam kayira hic olmazsa ilkide olmaz dedim sonrasi 8.ayda hamile kaldim bu sefer okadar rahat bir gebelik gecirdimki adamım 40 haftayi doldu gelesi yoktu ilkki oyle olduğu icin mecbur sezeryana alindim sonrasi doğumdan sikinti oldu bebegim 4 gun yoğun bakimda kaldi dedim allahim bu sefer olmasin lutfen ılkinde hic isyan etmedim herkez ah canim vah canim derken ben allah verdi allah aldi diyordum  o 4 gunun sonunda hastaneden onu cikartisim varya unutamam ne sezeryan ağrısı nede başka bisey aklimdaydi aldim geldim suanlik 8 aylik oldu pasam sağlıklı cok şükür demem oki o piskoloji ya girme isyan etme rabbim seni boyle siniyorsa belkide senin icin daha guzeli hazirliyordur he benimde hep aklimda bazen küçük ogluma diyorum abin yasaydi onumuzdeki ayin 17 de doğum gunu olacakti 2 yaşını doldurcakti mezarina gidip bak abin demek zor ama yapcak inan hiç bisey yok hayırlısını iste neden ben sakin deme isyan etme bak herşey cok guzel olucak..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 353 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nihal.34 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 909 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.
16 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,390 soru

24,400,407 cevap

350,098 kullanıcı

...