0 oy
576 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Merhaba kızlar bir önceki postumu okuyanlar bilir sorunumu benim eşimin babası 2019 yılında kaza geçirdi hastaneye kaldırıldı eşim bu süre boyunca ne oğlumu ne beni hiç gözü görmedi maaile hastanedeydik oğlum küçük oralarda rezil olduk amcasına gittik esime eve götür bizi sen geri gel dediğim de derdim sizmisiniz dedi bana ama amcası halası falan gelince konuşup gülüyordu bana gelince yasta gibiydi ve babası hastaneden çıkana kadar hastane önünde araba da yattı kalktı eve gelmedi işten hastaneye hastaneden eve ben ve oğlum evde tek kaldık işten izin aldı gitmedi falan ve üstelik hem annesi hem kendi kaldı  büyük oğlum 5 gün hastane de yattı geçen yıl bizi bırakıp amcasına gitti bişe lazım olur dedim gitme dedim gitti araba da usurum dedi babası Ekim ayında hastanede yattı oğlum Nisan ayında yattı hangisinde usurdu acaba  ve biz taburcu olurken de çalışıyordu hastaneden almaya gelmedi bile geçen pazartesi de küçük oğlum ameliyat oldu iki aylık henüz teyze gezdi gezdirdi kuzenine gezmeye gitti daha gelmeden plan yaptı içmeye gidecekmiş onun planını yaptı daha neler neler ya bir insanın babası evlatlarından daha mı kıymetli olur üstelik daha küçükler çok doluyum aslında ama elimden bişe gelmiyor 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,094 puan) tarafından
Böyle adamlar ne diye evlenip çocuk Sahibi oluyor anlamıyorum sordun mu hiç bunu ona 
(122 puan) tarafından
Hep bı bahanesi hep bı yalanı var ama anne baba ve kardeşi bizden daha değerli bunu açıkça gösteriyor zaten
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından

Babanın yeri ayrıdır bunu hep derim amA çocuğuna da sahip çıkacak çıkmak zorunda vebaldir boynuna... sorumsuz herif böyleleri ıslak sopa hak ediyor:angry:

(122 puan) tarafından
Ya tabi ki herkesin yeri ayrı ben demiyorum onları at diye ama bize de biraz değer verse keşke
(916 puan) tarafından
Bacım sen yine iyi dayanıyorsun Ben olsam Kızılca kıyamet kopar
(122 puan) tarafından
Çok kıyamet kopuyor ama yine aynı
0 oy
(651 puan) tarafından
Babasıdır tabiki görevini yapmalı ama evladına da aynı şeyi yapmalıydı böyle davranacaksa çocukta yapmıcaktı gerçekten üzücü bir durum Allah yardımcın olsun
(122 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(411 puan) tarafından
Demekki yanlız değilmişim bizimkide öyle sorunsuz rezilin önde gideni
(122 puan) tarafından
Madem öyle niye evleniyorlar anlamıyorum
(411 puan) tarafından
Benimki karambole geldi aslında yoksa kesinlikle evlenmezdim
(122 puan) tarafından
Bende evlendikten sonra anladım böyle bir insan olduğunu
(411 puan) tarafından
Gerçek yüzlerini göstermiyorlar zaten bekarken köprüyü geçtikten sonra cikiyo gerçek huyları
0 oy
(33 puan) tarafından
Babası Tabii ki onu da ihmal etmemesi lazım ama evlat yani her şeyden daha üstün olmalı bence
(122 puan) tarafından
Yok bizde öyle değil
0 oy
tarafından
Böyle söyleyince çok kiziliyor ama 2. Çocuktan öncesi de böyleymiş yani. 
(122 puan) tarafından
Akıllandim dedi neyin ne olduğunu anladım dedi ne diller döktü öyle de gözüküyordu yanlızken öyle bize karşı çok iyi bir dediğimizi iki etmez ama yanımıza biri gelsin ailesinden falan hemen değişir
0 oy
(163,498 puan) tarafından
ondan kocada babada olmaz
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ağzına sicardim onun bu kadar 
(122 puan) tarafından
Yapıyorum da nereye kadar çok yoruldum artık
0 oy
tarafından
Canım senin kocan maalesef eş ve baba olamamış Rabbim akıl fikir versin Babasıdır tabiki evlatlık görevini yapacak ama bu değil ki sizi yok saysın hastanede yalnız bıraksın çok zor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 427 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Koalam (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 515 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,670 soru

24,157,942 cevap

335,196 kullanıcı

...