Merhaba kızlar bir önceki postumu okuyanlar bilir sorunumu benim eşimin babası 2019 yılında kaza geçirdi hastaneye kaldırıldı eşim bu süre boyunca ne oğlumu ne beni hiç gözü görmedi maaile hastanedeydik oğlum küçük oralarda rezil olduk amcasına gittik esime eve götür bizi sen geri gel dediğim de derdim sizmisiniz dedi bana ama amcası halası falan gelince konuşup gülüyordu bana gelince yasta gibiydi ve babası hastaneden çıkana kadar hastane önünde araba da yattı kalktı eve gelmedi işten hastaneye hastaneden eve ben ve oğlum evde tek kaldık işten izin aldı gitmedi falan ve üstelik hem annesi hem kendi kaldı büyük oğlum 5 gün hastane de yattı geçen yıl bizi bırakıp amcasına gitti bişe lazım olur dedim gitme dedim gitti araba da usurum dedi babası Ekim ayında hastanede yattı oğlum Nisan ayında yattı hangisinde usurdu acaba ve biz taburcu olurken de çalışıyordu hastaneden almaya gelmedi bile geçen pazartesi de küçük oğlum ameliyat oldu iki aylık henüz teyze gezdi gezdirdi kuzenine gezmeye gitti daha gelmeden plan yaptı içmeye gidecekmiş onun planını yaptı daha neler neler ya bir insanın babası evlatlarından daha mı kıymetli olur üstelik daha küçükler çok doluyum aslında ama elimden bişe gelmiyor