0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar hani derler ya bir yapan bidaha yapar diye... Yapar mı yapmaz mı sizce . yaşayan var mı örn birkere şiddet yaptı ama bidaha olmadı yada bir kere şunu yaptı ama o sondu ... Yok hep devamı geldi mi .... 

Ben hiç yasamadim ama bir yapan bir daha yapar diyorum siz 

24 Cevaplar

0 oy
(317 puan) tarafından
Karekteri olan yapmaz. Sonuçta herkes hata yapabilir önemli olan anlamak. 
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Canım belkı yapmaz ama ınan susup otursan daha fazlasını yapar sıddetin hiç biri kabul etmıyecek sin 
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Kişiye göre değişir bence 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Şiddeti bilemicem ama aldatmayı yapan yapar karakter meselesi elbette ama cok.sukur ben yaşamadım Allahim kimseye yaşarmasın ama cevremde var yapmicam diyip evliliğini devam ettirip gizli gizli yapan ve cok yakınım yardımıcı olamamak beni üzüyo her defasında anlatıyorum yapma etme diye ama benden yaşca büyük biri düşünmesi lazim Allahim herkese akıl fikir versin inşallah 
tarafından
Evet canim maaalesef benim ablamda öyle aldatiliyor ve parasını yediriyor ... İğne oyası mevlüt işi yapıyor göz nuru dokuyor 400 lira napıyor ediyor alıyor i..t .....hem aldatıyor ablam maalesef inanmak istemiyor bu duruma oturup dinlesen devlerin aşkı zannedersin öyle düşkün kocasına ama gözünü açamıyorum
(1,049 puan) tarafından
Valla bende hep anlatıyorum yapma etme diye ama aldatiyo yinede Allahim kimseyi yolundan sasirtmasin
tarafından
Amin balim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,082 soru

24,106,905 cevap

332,751 kullanıcı

...