0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Güvenip de buraya attigimiz bütün fotoğraflar googlede milyonlarin önüne sergileniyor. Güvenliği bu şekilde şahlanmamalı bir uygulamanın ne yazıkki. Eşime bahsettim eski hesabım vs felan anlattim hakkınız da şikayet baslaticam herşey tamam uygulamaya erkek vs girdi ama google sergilenmesi için de atmadık. Bilginize 
notu ile kapatıldı: Admine direk mesaj atınız

7 Cevaplar

+2 oy
(3,443 puan) tarafından

Yani siz bu çağda bir siteye attığınız fotoların gizli olduğunu mu düşünüyorsunuz bu bir site internet sitesi o yüzden google erişimi var ne diyeceksinizz sikayetinizde merak ettim :)

tarafından
Gizlilik sözleşmesini okumadın galina onaylarken sen;) fazla merak iyi değildir canım;)
tarafından
Ne yazıp da bakıyorsunuz  ya bende merak ediyorum , soru kapatıldığı için buraya yazıyorum  yorum sahibi kusura bakma :)
tarafından
Canım mesala daha önce foto attığın baslik var ya bul birtanesini yaz direk çıkıyor:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şikayette bulunamazsın herkese açık bir platform ve sen bunu bile isteye paylaşmış bulunmaktasın
tarafından
Bulunurum canım burdan sildiklerim googleden gitmiyorsa
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Bende attığım fotolari googlede gördüm hemen sildim hepsini keşke googlede çıkmazsa inşallah bu durumu düzeltirler
tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Kime bildirdin kız akraban vardı polis ona mı daha önce ilgilenmişti hani böyle bir konuyla 
tarafından
Hıııı tamam cnm
(1,424 puan) tarafından
Bunda adminin sucu var mı peki?
tarafından
Instagram da paylastigin fotoğraflar google de sergileniyor mu hayır neden çünkü uygulama ona gore optizime edilmiş canım bunun daha önceden önlemi alinmaliydi
(16,792 puan) tarafından
Aşk kokulum haklı ben instagram da paylaştığımı görmüyorum Google da
tarafından
Yanı canım herşeyi düşünen bunu da dusunmeliydi
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Internetle girdiğin bi siteye nasıl güvenip foto atıyorsun ki zaten.:ermm:

tarafından
Normal atılan fotoğraf ama  hesap dışı google paylaşım yapmak nedir ya
(2,445 puan) tarafından
Kuzu google a bağlı giris yapilan tüm uygulamalar da Normalde de kaydolur zaten sosyal medya hesaplarındakiler bile cikar sadece burası icin degil. Hani şu okumadığımız üyelik sözleşmeleri var ya orda yazıyor 3.kisilerle paylaşılacagı bizde okumadan kabul ediyoruz iste.
0 oy
(1,185 puan) tarafından

İnşallah bi çözüm getiriler yaa çok can sıkıcı :angry:

tarafından
Inşallah canım benim eşim problem yapama ana aşırı rahatsızlık verici bir durum
(1,185 puan) tarafından
Aynen katılıyorum sana
0 oy
tarafından
Bunu buraya yazmak yerine admine mesj at bence. 
tarafından
Eski hesabıma giriş yapamıyorum canım malesef sorun o hesabim kapatildi
(558 puan) tarafından
Valla bence fark eden bişey yok demek istediğim kötü niyetli olan kişi burdanda o fotoları alır senin ruhun duymaz aldıktan sonra hesabı kapatsan neee kapatmasan ne
tarafından
Ben şikayet başvurumu yapıyım de herşeye çok diktator davranıyor admin hanım bu tarz birseyi atlamamalıydı
(558 puan) tarafından
Gazan mübarek olsun ozaman canim :)
tarafından
Buradan silsek te google da çıkıyor mu?

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,734 soru

24,187,582 cevap

336,731 kullanıcı

...