0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar kızım 5aylik ilk çocuk hiç anlamıyorum eli sürekli ağzında sürekli huzursuz agliyo normalde gece kesintisiz uyurdu şimdi yarım saatte kırk dk da bir kalkiyo agliyo sallanmak istiyo sürekli sallamayi bırakır bırakmaz uyanıyo mama yediriyorum kusuyo Allah aşkına ne yapmalıyım diş mi çıkartıyo :((((

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Yüksek ihtimalle dis çıkarıyor canim 
(262 puan) tarafından
Yapabileceğim bişey var mi peki biraz iyi olması için :(((
(4,285 puan) tarafından
Soğuk meyveler verebilirsin kabuğu sert olan ben hep eline dulek deriz biz salatalikgillerden dis kabuğu sert kanunun olmamis hali gibi yeşil bisey cekirdegini alirdim onu verirdim yumusatinca alirdim elinden cok rahat cikarttik dişlerini
(262 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim denicem inşallah iyi gelir :((
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim canim allahin izniyle rahat çıkarır ishal falan okursa atesi çıkarsa tedirgin olma bazı dis donemlerinde bunlar olabiliyormus
(1,635 puan) tarafından
Kelek kelek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebimkide uc bucuk aylikken cikardi dislerini distir buyuk ihtimal
(262 puan) tarafından
Ne yaptınız peki jel vs kullandiniz mi :((
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Damaklarda şişlik varmi
(262 puan) tarafından
Hiç anlamıyorum ki bakıyorum bakıyorum damaklarina değiyorum bilemiyorum hiç :((
(3,101 puan) tarafından
Canim  hasta degilse ama herzamankinden farkliysa sık uyaniyrsa muhtemelen distir.bizm yaklasik 1 ay surdu ve oyle patladi.insallah hemen acisiz patlar gider
(262 puan) tarafından
İnşallah acısız çıkartır ya bu sıralar aşırı huzursuz yediriyorum kusuyo agliyo ne yapacağımı bilemiyorum
0 oy
(8,291 puan) tarafından
Kesin diş canım aynılarını yaşadım. 
(262 puan) tarafından
Neler yaptınız peki tecrübesizlikten hiç bilemiyorum:((
(8,291 puan) tarafından
Metal çay kaşığını dolaba koyup sonra eline veriyordum disetine sürsün de rahatlasın diye.
Bu tür şeyleri birbirimizden öğreneceğiz canım sıkıntı değil.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimde 4 aylik oglum baya kasiyor hakiki zeytinyagi karanfil tarifi var netten bi arastir onu denedim jeller iyi degil cunku
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Olabilir. Diş'in kolay çıkması için karanfilli zeytinyağlı kür var onu deneyebilirsin. 10-15 karanfili havanda ez üzerine bir çay bardağı has zeytinyağı koy sonra buzdolabında bir gece beklet ve damaklarına sür iyi geliyor. 

Tetagil diye bir granül de var jel değil tamamen bitkisel ben çay kaşığı ile veriyorum. 

Soğuk sebze verebilirsin rahatlatır.. Pırasa verebilirsin o dişlere iyi geliyormuş. 

Birde emziriyorsan eğer çiğ sarımsak bal ve limon karıştır bu sütten geçip bebeğe iyi gelir bağışıklığı için ve bağışıklığı ne kadar kuvvetli olursa diş çıkarması da o kadar kolay olur. 
(262 puan) tarafından
Ay çok saolll Allah razı olsun
(4,712 puan) tarafından
Rica ederim cümlemizden :)
0 oy
tarafından
1 cay kasigi calpol verebilirsin agrisini alir. Haftasonuda boyle olursa pzt aile hekimine gotur istersen
(262 puan) tarafından
P tesi götürcem gerçekten olsun olmasın bı baksınlar
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Dişte kusma olmaz salgı vara acaba ona mı yakalandı? İshali var mı 
(262 puan) tarafından
İshal yok ama
(1,845 puan) tarafından
Takip edin ishal ateş olursa hemen acile gidin, kusma diş belirtisi değildir
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bizimkide çok  huysuzlaniyo 7 aylık. Galiba dişten