0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar merhaba 3 hamileyim 2 tane kızım var fakat kilom 65 160 boyundayım yani evlenmeden önce de 60 kilo gördüm hep kilo alıp veriyorum görüntüde çok problemim yok Herkes öyle söylüyor Çok güzel olduğunu söylüyor ama ben kendimi hiç beğenemiyorum eşim yanıma her gelmek istediğinizde Çok affedersiniz ama yani hiç istemiyorum Çünkü beni beğenebileceğin hiç düşünemiyorum beni sevdiğini Benden etkilenebileceği hiç düşünemiyorum ne kadar hazırlansam da giyinsem d herkes benim çok güzel olduğunu söylese de ben bir türlü kendim beğenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum özel defa hamileliğimden beri birazcık kilo aldım biraz Göbeğim çıktı falan daha da çok rahatsız olmaya başladım dedim ya biraz kıskançlıklarını başladı geçen gün Postumu okuyanlar Belki hatırlarlar böyle değildim ama bilmiyorum ne yapacağım Çok şaşırdım eşim yanıma gelmek istediğinde sürekli onu geri itiyorum ve Bugün artık açık açık söyledim mesajda akşam Çünkü yine öyle bir şey oldu ve ben onu ettim sonra sabah da çok üzüldüm E şimdi bana biraz dağılmıştı Ben de şimdi konuyu açıp anlattım ya dedim Sen ne kadar yanıma gelmek istesen de ben kendimi senin gözünde beğenebileceği ne düşünemiyorum dedim kendimi beğenemiyorum dedim çok rahatsız oluyorum dedim Bu yüzden de dedim kıskançlıkları Martı zaten sanki benden etkilenebileceği hiç düşünemiyorum dedim O da güzel şeyler söyledi ve asla böyle bir şeyin olmadığını beni çok beğendiğin çok sevdiğini söyledi ama bu psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum e 

7 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hormonlar seni elegecirmis cnm rahatla biraz neden guzel olmayasin  her halimizle guzeliz biz Rabbim saglik versinde 
(2,362 puan) tarafından
,Bilmiyorum ya bekarken de böyleydim hep kiloma çok takıntılı bir insandım güzelliğime çok takıntılı bir insandım Ya şu anda bile herkese öyle şoka giriyor ve İstanbul'a gideceğiz Önümüzdeki hafta herkes beni bekliyor Kayınvalidem diyor ki seni çok merak ediyor yatıyor eşim oraya gittin hep beni anlatmış ama ben kendim beğenemiyorum herkes beni ne kadar çok beğense değişim beğense de ben kendimi beğenemiyorum hep çok kilolu olduğumu Oramı buramı şey olduğunu düşünüyorum Bilmiyorum ya çok uzun zamanda bu sıkıntı yaşıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm sacmalama lutfennn 3 cocuk yapmissin ee tabiki kilonda farklilik olucak ne bekliyorsun kii diyorsun esimi itiyorum senbu adamla yaşlanicaksin yaslaninca dami iticeksin esim benim her halimi gordu ve beni boylede sevebiliyorsa o kişi esim olmayi hak ediyordur sen cok pimpiriklilik yapmissin bence sonuc olarak o senin Eşin birbirinize hastalikta saglikta iyi günde kötü günde diye soz veriyorsunz benim daha hoşuma gidiyo esim benim en kotu halimide en guzel halimide gordu beni hala seviyor diyorum bence o kadar itme eşini bu gunlerinde kiymetini bil o sana sen ona destek olun birbirinize sen esinin en bakimsiz halini gorsen ondan sogurmusun en cok sana ihtiyac duydugu halini boyle dusun cocuk bakmak buyutmek cok zor esinde sana destek olmak istiyor sen itiyorsun bu gunlerde gelip gecici bunu unutma ve boyle davran cnm kendini uzup paralamanin bir anlami yok bende depreksiyondayim resmen ama esim bana yardimci oluyor ve onun destegiyle ayaga kalkiyorum 
(2,362 puan) tarafından
, ya işimden yani Allah razı olsun hiçbir zaman bana bir kötü bir şey hiçbir şey olmadı bugüne kadar Ya çok afedersin Ben doğumdan sonra benim pedime kadar değiştir de dikiş yerleri mi tentürdiyot adı enfeksiyon kalkmıştım falan hani çok inanılmaz bana destek oldu yalan söyleyemem bu konularda hiçbir sıkıntım yok ama psikolojikmen kendin beğenemiyorum ona layık olduğunu düşünemiyorum böyle yanına gitmek istemiyorum Beni beğenebileceği hiç düşünmüyorum Bilmiyorum niye Kendimi hiç Beğenemiyorum ya Bir türlü beğenemiyorum ben kendimi güzel bir kadın olarak göremiyorum yani böyle 5'in böyle cinsel hayatı Çok affedersiniz ama çok düşkündür ya ben onu ben de hani çocuk yokken hamile değilken elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyorum hiçbir Her zaman da hani bana karşı kötü bir şey yok Her zaman da çok güzel iltifatlar eder şey yapar ama ben hamileyken veyahutta kilo alınca bir şeye en ufak bir şey olduğunda kendin beğenemiyorum ve kendimi ona layık göremiyorum
tarafından
Cnm bence boyle dusunme guzelsin seni begendi ki seninle evlendi kilo bu verilir 3 cocuk diyorsun az degil ben 2. Ye hamileyim bende kilo aldim bende dedigin durumdayim ama esimi itmiyorum bence bu durum gelip gecici buna odaklanmaliyiz yoksa ustesinden gelemeyiz girdikce depreksiyona gireriz boyle dusunuyorum ben sende guzel bir bayansin ki esin de iltifat ediyo
(2,362 puan) tarafından
Offf elimden geleni yapmaya calisicam beni çok yıpratıyor yorumların için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eşine karşı kendini beğenmediğini asla belli etmemelisin sen kendini beğenmezsen başkaları hiç beğenmez mesele güzellik olsa Angelina Jolie bile aldatilmazdi unutma 
(2,362 puan) tarafından
Çok haklısın aslindaa
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Bence cok güzelsin:) maşaAllah 
(2,362 puan) tarafından
Allah razi olsun inşallah
0 oy
tarafından
Yoo gayet güzelsin canım ve kocana 3 çocuk vermişsin e biraz kilo da olabilir hamilesin normal ama kocanın yanında kendini beğenmediğini falan söyleme adamın aklına gelmiyorsa bile aklına düşürürsün 
0 oy
(10,033 puan) tarafından
160 boyum var 80 kıloyum ve catlaklıklam cok bende beyenmıyom suan kı halımı 5 sende önce cok zayıftım cok kılo aldım napcam bılmıyom 
0 oy
(916 puan) tarafından
Yavrum bu kadınlar neden kendi çukurunu kazarlar anlamıyorum...ne diye eşine böyle bir şey anlatırsın ki evet bugün iyi güzel şeyler söyler ama gün geçtikçe sana hak verecek ve seni beğenmemeye başlicak..

Sen kenidni sevmezsen doğdurduğun çocuk bile sevmez seni 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 400 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 507 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy