0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Eşimle yıllardir asamadigimiz sorunlarimiz var duzelecek diye beklerken günden gune iyice kötülesiyor kopuyor gidiyor  o  kendi isiyle gücüyle ugrayor zaten bunlara kafa yordugu yok boyle bir durumdayken bu kadar mutsuzken ailesine karsi nasıl samimi icten olabilirim ki ben.Ailesiyle bi sorun yok esimden bin kat iyiler sagolsnlar.Ama beklentileri cok herseyimiz beraber olsun istiyorlar ic ice olalim akrabalara dugunlere gidelim vs  saygida kusur etmiyorum ama bu beklentilerini karsilyack hicbir gücüm yok onlarda biliyor sorunları ama normalmis gibi dusunuyorlar nasıl davranacgmi bilemiyrm artik ya bu durumu yasayan var mi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yaşıyorum hiç kimse umrumda değil herseyden soğudum herkese mesafeliyim benimkinün aileside  o kdar iyi değil biraz fırsat versem herşeye karışırlar o yuzden mesafeliyim samimi olmuyorum. Eşimlede huzurumuz yok her gün tartışıyoruz bıktım artık daha sabah tartıştık. Ben susuyorum hala içerden laf sokuyor en sonunda çıldırdım bagırdım boşanmayı düşünüyorum uzun zamandır
(1,362 puan) tarafından
Cok zor biliyorum bende soylüyrm bosanalim vs hicbir sey kalmamis cünkü bariz belli cocuklar var iste
tarafından
Bi çocuğum var iki buçuk yaşında. Kpss çalışıyorum son şansım artık atanmak için uğraşcam. eşim beni sevmiyor hissediyorum çok belli
(1,362 puan) tarafından
Bir cocuksa yine biraz daha rahat olursun ne guzel dusuncen de var kpss ins hayirlisi neyse o olsun hakkimizda
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Bende durum biraz tam tersi o yüzden cok yorum yapmak istemiyorum ama kendini hicbisey icin zorlamak zorunda degilsin madem farkindalar ogullarini uyarsinlar neden büyük olarak çözmek için bi adim atmiyorlar ki
(1,362 puan) tarafından
Uyariyorlar da ogullari dinlemez ki kimseyi ama onun disinda hep ayni duzelir yok soyle boyle
(913 puan) tarafından
Kız napsin onlarada bişey demiyorum ama sen zaten sıkıntı icindeyken onlarinda gönüllerini hoş tutmak icin ugrasma bence ama hakediyorlarsa iyi davran bende kayinvalideden cok cektim isinamiyorum bı türlü kayinpeder çok iyidir saolsun onuda çok severim cok iyi aramiz
0 oy
(328 puan) tarafından
Ailesiyle ne kadar iyi olursan ol eşinle iyi olmadıktan sonra Bi anlami olmuyo senin bu konuları her neyse eşini karşına alıp konuşarak cozmen gerek onunda düşüncesini öğrenmen için başkasının Bi faydası olmaz sana duzelmiyosa da çok önemli şeyler değilse pek kafana takipta kendi kendine moralini bozma derim
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Eşimle iyi olmasam ailesiyle de olamam ya
0 oy
(840 puan) tarafından
Benim sorunum eşimle ailesi de ama onlar sonraki olan 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Eşimle iyi olmadığım çok zaman oldu ama ailesei bana iyiyken eşime sergiledigim tavrı onlara karşı sergileyemem her erkek ailesini dinlemiyor senin eşinde ailesini dinlemiyor dur bence ailesine karşı tavron iyi olsun yani sonuçta onların suçu yok sorun eşinde 
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bende benzer şeyler yaşıyorm. Eşime kızınca ister istemez kaynanama da kızıyorum. Eşimle yaşadığım sorunlar tamamen eşimin davranışlarından kaynaklı ama ailesinin yetiştirme tarzından dolayı böyle birisi. Bu yüzden ailesine de kızıyorum. Evlat değil sığır yetiştirmişler resmen. Hayatı boyunca işten eve evden işe gitmiş. Varsa yoksa dükkan iş demişler. Şimdi de eşimin sosyal olmamasından dert yakınırlar.  Eşim Senelerce içmiş şimdi içiyor diye kızıyorlar. Neymiş nasılsa evlenince düzelir dedik diyorlar. Anası babası 26 senede düzeltememiş uğraşmamiş 3 sene de ben mi düzeltecem. Anasının babasının uğraşamadığıyla ben niye uğraşayim. Valla bak hatırladım yine bi delirme geldi. Kısaca eşimle sorun olunca ailesinden de lafımı esirgemem. Sizin yüzünüzden diye lafımı sokarım. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 430 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.