0 oy
377 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Üç gündür bütün vücudum sanki bıçak batıyor gibi ağrıyor parmak uclarim bile agriyor. İlk önce soğuk aldım bogazim şişti neyse evde ilaç vardı içtim ama fayda etmedi ve adette olmuşum bı yandan karın sancısı bel sancısı bacak ağrısı ve mide bulantısı var 3 gündür ağzıma bir lokma bişey almadım asla yiyemiyorum şu saatte post açtım ağrıdan ölecem napiyim hastaneye gidiyim mi köydeyiz sürekli gidemiyoruz da acaba geçer mi ama rahat nefes alamıyorum karnımın içi sanki hepsi yaradır çok ağrıyor

5 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Gitmelisin tabi 
tarafından
Tamam uyansın eşim gideriz birazdan
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Adetle denk geldiği için daha yoğun hissediyorsundur. Eşini uyandır bekleme. Kendini sıcak tut. 
tarafından
Ayy ama varya sanki bütün kemiklerim kırılmış gibi ayaga kalkamıyorum budur çağırdım gidecez
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Kuzu büyük ihtimal korona olmuşsun adetle cakistigi için zor geciyor amautlaka hastaneye git bir test yapsinlar
tarafından
Ya benden başka hiç kimse hasta değil soğuk kola içtim ondan bı kaç saat sonra böyle hasta oldum ve şiddeti arttı korona miyim acaba gercekten
(3,157 puan) tarafından
Benimde aklıma o geldi asi yaptirmismiydin
tarafından
Evet  iki tane aşı oldum ama korona değilim bugün gittim iğne yaptılar hafifledim biraz ağrım geçti eve geldim ve yine başladı tabi karın sancısı bide bacak ağrısı yani adetten dolayı kist falan belki vardır kadın doğuma randevu alayım giderim dedim
(3,157 puan) tarafından
Hmm geçmiş olsun canım
0 oy
(4,176 puan) tarafından
ALLAH şifa versin 
tarafından
Sagol
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım şimdi nasılsın
tarafından
Çok kötüyüm gittikçe kötü oluyor eşimin tarlada işi çıktı o yüzden şimdi gidiyoruz hastaneye kalbim duracak gibi
(7,035 puan) tarafından
Gittin mi hastaneye canım
tarafından
Evet iğne yaptılar biraz hafifledim Eve geldim yine sancım başladı adet sancısı ama doğum sancısı gibi yani çok şiddetli kadın doğuma randevu alacam belki kist falan vardir

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 785 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 2,899 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 876 göst.