0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık 6 aya girecez artık.. yavastan ara ara tadima başladım.. kızlar sorum şu sütüm çok kalitesiz sanki hani öyle bembeyaz süt değil ilk önce mavimsu bı süt geliyor sonradan beyaz oluyor bebeğim fazla kiloda alamıyor napabilriim kızlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sütün kalitesiz olduğunu nerden çikardin :D

Hic bir sorun yok kuzu.anne sutu alan bebeklerde 3. Aydan sonra kilo alimi yavaslar  .6 ay civari neredeyse yok denecek kadar az bir kilo artisi olur .

Mavi sut de gayet normal ☺️❤️

Uyumadan once yazayim dedim .ben slipinkkkkk
(106 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm
-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
Canım senin sütun en kaliteli ve besleyici bebişin için. Bezi kaç kere kirletiyor, huzursuzluk yok mu, ona bak. Kilo meselesi ise benim de kızım fazla kilo almıyor. Ben de minyon babası da fit birisi. Her bebek tombil tombil olacak diyen bisey yok. Yeterki sağlıklı olsun.
(106 puan) tarafından
Canım bsanki doymuyor doymadigi içinde uyumuyor uyumadu 20 dk filan bezi eskiden 6 defa kirletiyordi şuan 3,4 kez 2 defada dışkısi var
(871 puan) tarafından
Yaşına göre normaldir. Ama için rahat etmiyorsa daha fazla emizir. Istediği zamanlar emizir.
0 oy
(607 puan) tarafından
Sütün rengi ne alaka canim onunla alakası yok  doktor kilosu için ne diyor normalmi.  Tahılı meyveli pirinç unu verebilirsin
(106 puan) tarafından
Haziran'da gidecem inşallah 6 aya girelim verecem kuuzum
(12,151 puan) tarafından
5 aylık bebeğe pirinç unu mu versin saçma sapan akıl vermeyin
(106 puan) tarafından
Ek gıdaya geçmeden vermicen canım ek gida doneminde 3 gün kuralı ile tadimliga baslicam inşallah
0 oy
(954 puan) tarafından
Öyle olması gerekiyor zaten ilk gelen süt sulu bebeğin su ihtiyacını karşılar, sonra kıvamı artar ve son süte gelince bayağı yağlı olur doyurucu etkisi en çok olan
(106 puan) tarafından
Ama sanki doymuyor doymadigi içinde uyumuyor o yüzdende gelişmiyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 338 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde DemetEceEla (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu