0 oy
317 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,193 puan) tarafından
şu an emiyor da merak ettim vermeye basladiniz mi veriyorsaniz da ne sutu veriyorsunuz 

11 Cevaplar

+1 oy
(3,158 puan) tarafından
Özellikle hiç vermedim bazen kendisi istiyor o zaman veriyorum. Benim için önemli olan günde 1 kase yoğurt yemesi
(3,158 puan) tarafından
Cok dillendirme herkese laf anlatamazsın. Benim en çok kayinvalidem sut hastası her geldiğinde gece yatmadan sut ver diyip durur. He der geçerim. Kimseyi ikna etmeye gerek yok
(1,193 puan) tarafından
canim bizimkiler sadece lafta olsa sknti yok da direk icraata geciyorlar bnden habersiz yada yap getir yanimizda ver diye kayinvalideme herseyi derim de pedere bise diyemem oda onu bildigi icin surekli bu tarz seyleri kocasinin yaninda yapar genelde
(3,158 puan) tarafından
Himm birlikte mi oturuyorsunuz
(1,193 puan) tarafından
sozde ayriyiz ama nerdeyse hergun gorusuyoruz
(3,158 puan) tarafından
Anladim canim Allah kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Inek sutu veriyorum
(1,193 puan) tarafından
emiyor mu peki gunde kac kere veriyorsun canm bide seker falan katiyor musun cok merak ediyorum bu konuyu
(2,016 puan) tarafından
Seker katmaya gerek yok biraz isit oyle ver
(1,193 puan) tarafından
henüz baslamadim biraz gec baslamayi dusunuyorum da sadece merak ettim
(9,679 puan) tarafından
Basta  sade verdim sonra pekmez bal biskuvi ile veriyordum simdi 1.5 yasinda marketten laktozsuz sut veriyorum seker vs atmiyorum tatli zaten
(9,679 puan) tarafından
Emmeyi 9 aylikta birakti
0 oy
(875 puan) tarafından
Yaa bende merak ediyorum bir yaşında oğlum tereddüt ediyorum vermekte 
(1,193 puan) tarafından
emiyor mu seninkisi canm
(875 puan) tarafından
Emiyor canım hala
(1,193 puan) tarafından
ne guzel bnimde emiyor sukur insallah 2 yasina kadar boyle gider de sut verme ihtiyaci duymam
0 oy
(4,088 puan) tarafından
17 aylık hiç vermedim her gün yoğurt yediririm  ama
(1,193 puan) tarafından
bnimki 13 aylik bnde hergun yogurt muhakkak yediririm ama sut veriyor genelde herkes o yuzden bide sizlere soruyum dedim
0 oy
(679 puan) tarafından
Verdim canım ama sade içiyor içine bişey katmadan ve yoğurdu da yer seviyor ikisini de :) şuanda 1.5 yaşında kızım 
0 oy
(69 puan) tarafından
Benim kızda emiyor bırak süt içmeyi doğru düzgün yemek yemiyor emmedigi zaman herşeyi yer içer ama
(1,193 puan) tarafından
ayy bnimki de oyle ya bos emmeyle kndini kandirir hic yemek yemek istemez
0 oy
tarafından
1 kere az bişey denedim ama emdiği için gerekli görmüyorum şuan. Emmeyi kesince vermeyi düşünüyorum
(1,193 puan) tarafından
bnde oyle dusunuyorum
0 oy
(1,737 puan) tarafından
19 aylık günde 1 çay bardağı veriyorum gece yatmadan 1 saat önce de formül mama veriyorum  cnm günde 1 kasede yoğurt yer 
(1,193 puan) tarafından
oh masallah canim
(1,737 puan) tarafından
Saol canım ama artık 2 taş yaklaşıyor elimdeki formül mamalar bitince daha almicam süt içer onun yerine de doktorlar süte pek ilimli bakmıyorlar o yüzden sütle geç tanıştırdım biraz
0 oy
(269 puan) tarafından
Nerdeyse 3 yaşnda hala süt vermedim ben yoğurt yA da kefir veriyorum uzmanlar da sütü fermente şeklinde verilmesini tavsiye ediyor 
(1,193 puan) tarafından
en iyisini yapmissin canm
0 oy
(614 puan) tarafından
17 aylik hic sut vermedim hala emziriyorum istqhi iyi yemegide zaten guzel yiyor masallah 

Birde kizim biberon almiyo o yuzden vermiyorum 

Ama her yemegine kemik suyu katarim  hergun peynir veririm gun asiri yumurta veririm kahvaltisinda cevjz ve pekmez yediririm inek sutu cokta bi ihtoyac degil.com alistigi zaman yarardan com zararida olabiliyor
(1,193 puan) tarafından
aynen oyle canim bnde pek verme tarftari degilim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
2 yaşında vermiyorum 3 e kadar vermeyi düşünmüyorum 
(1,193 puan) tarafından
en iyisi canim bnde dusunmuyorum uzun bir sure

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde EvLaTlArIm71 (2,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 543 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,472,736 soru

24,115,305 cevap

333,200 kullanıcı

...