0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

Oğlum 2 yaşında ve ayrı odada uyutmaya alistirmam lazım çünkü yeni eve gecicez yatak odasına yatak zor sigdigi için beşiği almıyor mecburen ayrı alistirmam lazım alıştıran anneler yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ilk çocuğum ve nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok 

13 Cevaplar

0 oy
(12,039 puan) tarafından
2 yaşında ise durumun varsa oda yap canım normal yatakta yatsın belki heves eder
(123 puan) tarafından
Ayrı odası ve yatağı var zaten ama bensiz uyumuyor canım kalkınca illa beni gorucek yoksa uyumuyor
(12,039 puan) tarafından
Alışır zamanla canım yeterki başla ve sabırlı olun
-Reklam-
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Bekleyeyim köşede sessizce
(123 puan) tarafından
Napicaz bakalım
(1,153 puan) tarafından
Bende taşınacağım şimdi rahat büyük 30 aylık yatağa birleştirdim beşiği yayılıyor küçüğün beşiği de obur tarafa yapıştırdım yayla gibi done done yatıyorlar bana da rahat dustumu ettimi derdim yok ama taşınınca nerden bulayım böyle büyük yatak odasını büyük birde gece uyanıp yoklama çekiyor gündüz bez yok gece tuvaletine başlamadım daha küçüğü durmadığı için gece
(123 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum benim birtane napicam diyorum sende ikitane
(1,153 puan) tarafından
Vallahi zor çıldırıyorum tüm gün ve gece odayı ayırmak ve gece tuvaleti korkulu rüyam resmen
0 oy
tarafından
Uyudugu zaman götür yada uyku saati gelince beraber hidin odasina yaninda biraz kal hatta masal nini soyle birde gece lambası ac mutlaka korkmasin uyuduktan sonra gece uyanir da yaninaza gelirse tekrar yatağına götür oyle boyle alışacak  kuzum benim 2 cocugum da botle alıştı
(123 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim denicem canım
0 oy
tarafından
Besıgı beraber kaldırdık oglumla park besıktı artık bebek degıl oglum buyudu kocaman oldu onun odası kocaman yatagı var vs dıye ozendırerek ıyı bısey yaptıgımızı hissettirecek besıgı kaldırıp odasına nevresim serdık temızledık beraber 2.5 yasındaydı cok ozendı ve sevdı ılk gunden de orda yatmaya alıstı sukur kalkıp geldıgı oldu gerı goturdum bıraz yanında durdum sabahları arada gelır bı saat falan uyur benle tarak keyfı yaparız ama geceleri kndısı gıder tatar sabh kalkar gelır gece çişe kalkarsa gerı odasına gıder yatar
(123 puan) tarafından
Ayy ne güzel alistirmissin benimkisi de alışır inşallah kuzum denicem dediklerini
tarafından
ınsallah kolay alışır canım
(123 puan) tarafından
Ayy inşallah
0 oy
tarafından
Ben dadiyi izlemiştim su evlere gidiyor çocuklarin düzelmesine yardım eden varya onu ... Sabırla odada masal okuyup bekliyorsun iyi geceler deyip uyuyana kadar tabi ağlıyor falan benim ilk 3 saat sürdü 2 gün sonra 1 saat ağladı baktı yataktan çıkış yok bir hafta içinde masalı okurken uykuya dalıyor sen odadan çıkıyorsun gece uyanıp gelirse tekrar yatağa yatırıp uyumasını bekliyorsun 
(123 puan) tarafından
Denicem canım teşekkür ederim
0 oy
(163,312 puan) tarafından
8 ayda alistirdim ben
(123 puan) tarafından
Benimkisi de bu gidişle öyle alışır zaten çok inat dediğim dedik bakalım napicam
8 aylikken demek istemistim
(3,400 puan) tarafından
Gece sürekli uyanmıyor muydu peki,benim kızım 8 aylık ve  sabaha kadar 7 8 defa uyanır  sallamadan da uyumaz  hayatta nasıl alıştırdın
zor du cok zor oldu ama yan yana odalar zaten saniyede yaninda oluyodum
(3,400 puan) tarafından
Kızım çok zor bir bebekti kolik sürekli gazlı ve sürekli ağlardı sabaha kadar gıdım  uyku uyumadık eşimle sürekli uğraşırdık  şimdi büyüdüde aynı gece uykuyu sevmez benim kızım  elim ayağım sürekli beşikte ağrılarım çok var yataktan kalkamıyorum bazen desteksiz biraz daha büyüse benim için daha kolay olur belki  aynı odada yatımcada çok vicdan yapıyorum
0 oy
(158 puan) tarafından
Büyük oğlumda Bir hafta öğlen uykularına odasında yatırdım sonra artık burda uyuman lazım burası senin odan dedim şak diye anladı yatağını sevip benim benim dedi hiçte umudum yoktu ama hemen alıştı ama küçüğe de aynısını yaptım ısrarla gece yanıma geliyo abisiyle aynı odada kalıyo 
(123 puan) tarafından
Burda yazılan her şeyi denicem hangisi olursa artık teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ayy ben kiuamam ayri odaya koyamam gerci dublex oldugu icinevim yukarda cocuk odasi asla yatiramam yukari 12 yadlarina gelsin sonra salonda uyuturum buyuyene kadar 
(123 puan) tarafından
Yatak odam küçük olmasaydı 3 4 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyordum ama malesef böyle denk geldi
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bız nerdeyse dogdu dogalı ayrı yatırıyoruz canım brllı sebeblerımız vardı 2.5 yasında kendı odasında uyur gece bazen gelir yanımıza 
(123 puan) tarafından
Benimki beni göremeyince kıyameti kopardığı için bir iki kere denedim olmayınca zorlamadim ama sizinki en güzeli
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Öğle uykularını kendi odasında uyutmaya başladım parkın fermuarını da açardım uyanınca gelirdi bı gün aniden gece de odasında yatırdım yine fermuarını açık bıraktım şimdi normal yatağında kendi odasında uyur yanımızda hiç yatmaz 
(123 puan) tarafından
Ayy ne güzel darısı benimkine inşallah
(13,671 puan) tarafından
Alışır canım hiç merak etme odasına gece lambası tak mutlaka
0 oy
(449 puan) tarafından
Odasini ona ove ove anlattim oyuncaklariyla hep odasinda oynadik ve odasina kapiyi calarak girdim burasi sana ait izin verirmisin gireyim diye falan
(123 puan) tarafından
Bunuda denicem teşekkür ederim canım
0 oy
(3,782 puan) tarafından
Benim oğlum da haziran da 2 yaşına girecek şimdilik aynı oda da ama beşiğinde yatıyor ben de memeden kesince ayırmayı düşünüyorum gece çok kalkıyor çünkü 
(123 puan) tarafından
Seninde Allah yardımcin olsun kuzum
0 oy
(1,145 puan) tarafından
7 aylıkken yatırmaya başladım odalarımız karşılıklı uyanınca gittim hemen hiç sorun yaşamadık o yüzden
(123 puan) tarafından
Yeni evde bizim de odalar karşılıkli ama bir iki kere ayrı yatırmayı denedim olmadı zorlamadim şimdi de  odasında yatırmak için zorlanmam inşallah
(1,145 puan) tarafından
İnşallah canım bu senin sana özel oda ve yatağın falan dersin ayrıcalıklı hisseder

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 264 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,019 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 548 göst.