Lutfen burda belirtinsaymakla öğrenemezsin doktora git demeyin gidecegim zaten sadece yasayip gorenlerden cevap bekliyorum
Çok görüyorum burda konuşmuyor ismine dönmüyor hemen otizm teşhisi koymaya çalışıyolar yapmayın iki yaşında daha elbet konuşacak benim oğlum 2.5 yaşından sonra konuştu şuan üç yaşında hala cümlesi yok. Doktora kalsa bize de teşhis koymuştu ama kabuk etmedim otizm değildi şuan adına dönüyor göz teması desen harika sadece asosyal çocuklarla birlikte oynamaz sevmez oda pandemi döneminde sürekli evdeydi ondan kreşe vereceğim oda hallolur Velhasıl kelam demek istediğim hemen demeyin konusmuyor otizm geç konuşan çok çocuk var dayimin oglu beş yaşında konuştu
Ooo benim çocuk yeni yeni konuşmaya başladı 31 bu ay sonu 3 giricek 2019 doğumlu..
Benim ki kesin ozaman otizimli tobe
Duusnme benve öyle değildir çok farklı şeyleri var bende bir ara 2 yaşında falan düşündüm ama değil yani doktor yok birşey hatta bu kadar hareketl bir çocuğun olmaz yani dedi...
Benim oğlum daha yeni yeni konuşmaya başladı abi abla dedesinin ismini falan fistan 2 yaşında anneyi bile söyleyemiyordu desem..Hatta daha baba diemiyor dede diyor babaya
1,491,326 soru
24,370,215 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın