0 oy
378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından
Kimseye paylaşmıyorum az önce kocam olacak enayi essek nisanliyken 100 bin yedirdi ailesine durumları kötü dedi iki yıl nişanlı kaldım neyse dedim evlendi kaynım oalcak adiiiij köp.ek esim doğuda diye evlenecem dedi borcu üzerine yıktı elalemde borç para aldı onun adına kan koktu evde çocuğum travma geçirdi öyle atlattım 

Diğer srfsz kan emici kaynim geçen yaz evlendi düğün yaptılar yeminler etti göndermedim diye para meğer kredi çekmişler evi hipotek vermiş onu oduyormys bugün öğrendim 

Ben birşey alsam diğer şeyi alamiyorm ehlieute yazılp yazilmama kararsızlığı yaşıyorum onlar afedersiniz yiyip siviyolar 

Bu nasıl hayattı hu nasıl kotu aielydi bencil mahluklar 

5 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ha benim derdim bunlarla da sınırlı değildi ailesi dugunde çeyrek takmadı hediye gelen altınları yediler kendileri aldı.yetmedi akrabaları eşimden borç aldılar vermediler 

Yetmedi düğün de gelen giden olacak diye 15 bin liralok eksik gorduttuler gelin indim evlerine bir tas çorba koymadılar önümüze herşeyi çatıya sakladılar 

Yetmedi oğlum için annemin taktiği altını çaldıl evden hırsız gibi ailesine göndetrdi yetmiyor bitmiyor psikolojik hasta oldum yeter ya 
(6,400 puan) tarafından
Eşin niye veriyo canm bu kadarda olmaz ji
(3,554 puan) tarafından
Ailesine bakmazsa yok olur giderlermks yok oalsicalar gebrriscele
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin adam o kafayı boşuna taşımasın. İçi boş sanırım ağırlık yapmasın en azından. 
(3,554 puan) tarafından
Bana gelince bir kurnaz  öküzün altından buzağı arar valal çıldırıyorum
0 oy
tarafından
Böylesini boşamak müstahak bağla nafakayi eşek gibi ödesin valla bacım Allah sabır versin çekilecek dert değil seninki 
(3,554 puan) tarafından
O serefsz ailesi olmedikce dertlero bitmezzz boşa bekliyorum düzelmesini doğru diyosiniz pisliği hayatımdan çıkarıp feraha kavusmak en mantıklısı
0 oy
(7,977 puan) tarafından
İşte biz bunları dusundumuzden kaybediyor uz zaten  yicem boylelerin parasını hesap filan yapmican
(3,554 puan) tarafından
Bana gelince pinti canım herkes dedi borca şok ev araba aldır  yaptırmadım
(7,977 puan) tarafından
İşte yapsaydın en iyisi sen olurdun cnm hak mustak bunalra
(3,554 puan) tarafından
Almıyor almıyor bacım onlara yok diyemiyor bana da var
(7,977 puan) tarafından
Cirkefles cnm sendee her defasında vur bunları yüzüne ya yola gelir yada ipler kopar tamamen senden çocuğundan kesicek başkalarına yedircem bu aile olsa bile yanlış seninle evlendiyse ailesi sensin onun önceliği sen ve çocuklarınız
(3,554 puan) tarafından
Neler olmadı ki diğer kardasinin borçlarını ödeyince kan koktu komsualr geldi kavgamıza arsız sirsil pisliğe işlemedi
Kaynım olacak pislik seni düğüne çağırmadim oh olsn sen bklu eve gelin indin ben karımı Kapadokyaya götürdüm benim paramla yaptığı düğüne öyle dedi bunlarda gerçek anlamda Allah tan korkmuyolar Allah tan korkmayan kuldan utanır mi
(7,977 puan) tarafından
Aboooo laflara bakk kaynım tam bir şeref yoksunu cnm senin eşinde öyle allha hidayet versin hepsine cnm arkanda duran varsa tekmeyi baş bunlara al nafakani paşa paşa ödemek zorunda ömür geçmez bu pisliklerle
(3,554 puan) tarafından
Psikiyatri ye gidiyorim emzirdigim iccin ilaç tedavisi alamıyorum psikoterapi ye gidiyorim ben bunların elinde nasıl iyileşecem
Valla annem şuan karfesimin yanında bir zeytine muhtaç etti kendi paramla aldigimi bile yar etmedi nasıl guveniyim bilmiyorm
(7,977 puan) tarafından
Ah cnm allha yardımcın olsun nediyim işin çok zorr
(3,554 puan) tarafından
Çocuğumla ilgilenemiyorum kardeşim biliyormuş bu durumu bosanirda basima bela kalır diye söyleniyodur bugün öğrendim
0 oy
(23,679 puan) tarafından
Akrabalar suçsuz demiyorum ama eşin enayi kimse kusura bakmasın bu kadar ***** olursa herkes onun malını mülkünü yer kayinlar düğün yapamiyorlarsa ev geçindiremiyorlarsa bir zahmet evlenmesinler ben yerinde olsam kıyameti kopartırdım biz evlenirken eşimin abisi eşime evlilik teklifinde kullanılacak tektaşı alması için para göndereyim kıza doğru düzgün bir şey al demişti eşim istemedi ben de az olsun kendimizden olsun dedim ne kimseden beş kuruş alırım ne de kimseye beş kuruşumu yediririm daha nişanlı iken susup oturduğun için oluyor bütün bunlar 
(3,554 puan) tarafından
Aynen nisanliyken temiz bir cinnet geçirip o ailesini arayip sayıp dokseydim..
Yok kız onlara laf işlemez sirsillar tüm akrabalari nefret ediyo bunlardan ama umurlarinda bile değil
Hakkımı helal etmiyorum dedim geçen sene kaynatama ben burda baba evinde duruyorum o bişi biriktiremiyo çocuğum için bişi yapmiyo (hamileydim)  dedim eğer bir kuruş yiyorsam dinim nikahım gitsin dedi yalan yere yemin etti sağda soldada acimdan ölürdüm oğlum olmasaydı diyip gezdi yan yatıp eşimde öyle diyo babam diye gururlanarak anneme soylemisti
(23,679 puan) tarafından
Rabbim burunlarından getirsin ne diyeyim büyük vebale giriyorlar helal etme kız hakkını ne eşine ne de ailesine
(3,554 puan) tarafından
Bide kaynan büyüyle uğraşıyor diyorum inanma kızım da bı adsm niye bu kadar.keriz olsn degerde vermiyolar oğullarına
Kapıdaki ** kadar değeri de yok yanlarında ama eşim onlara elinden gelse ciğerini çıkarıp yedirecek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (71 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,761 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,459 soru

24,099,288 cevap

332,294 kullanıcı

...