0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebeğim 9 ayına yeni girdi 4 gündur gece gündüz uyku diye birşey yok uyutuyorum sınırlı bıkmış bir şekilde 10dk sonra uyanıyor memede aniden sinirleniyor tam uyuyacakken , şimdide uyuttum zar zor bugün hiç uyumadı on dk da bir ehe ehe diye sınırlı bir şekilde uyanmaya çalışıyor uyandı yatırdım on dk içinde iki kere daha ehe ehe diye sinirlice uyanmaya çalıştı bu neden oluyor ne yapabilirim hiç bilmiyorum ve 4 gündur bana çok bağlı sürekli dibinde gözünün önünde olayım istiyor tecrübeli annelerden destek bekliyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Diş çıkarıyordur 

Atak donemı olabılır 

Tv telefon ızlıyorsa gece teroru baslamıs olabılır 

Cocukların hıc normal gunu yok ki :D

tarafından
9 aya gore bunların hangisidir dıye dusunurken hepsını yazmana baya guldum yorumdan vazgectım :D hakikaten normal gunlerı yok hersey olabılır :D
(6,956 puan) tarafından
Bizde 1hafta sonra 10ayoik olcaz aynı bnm kzi anlatyrsn vala;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş çıkarıyor olabilir mi canım calpol ver bakalım belki ağrısı vardır 
tarafından
Dişi cikardu aslında  susnlik yok
0 oy
(588 puan) tarafından
Artık seni tanıyor yabancilamaya başladı gideceğini düşünüyor olabilir, birde dış problemi filan varmı belki ağrısı vardır ondan uyumuyodur
tarafından
Yok dişi çıkardı neden böyle yapıyor anlamadım
(588 puan) tarafından
Atak olabilir ben artık büyüyene kdr habire bisey çıkacak düşüncesindeyim hic bitmiyor habire bişi cikiyo bakalm
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Korkmuş olabilir dış donemide olabilir
0 oy
(854 puan) tarafından
dis cikariyodur canim bir cay kasigi agrikesici parol ver rahatlasin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,245 soru

24,136,527 cevap

334,320 kullanıcı

...