0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Fitil ve krem kullaniyorm 2 gündür ve aşırı kaşıntı var nasıl geçer yaşayan varmı 3 gün önce fark ettm doktora gittim 2 gün oldu fitil ve krem e başlayalı çok kaşınıyor

5 Cevaplar

0 oy
(8,180 puan) tarafından
3 senedir çekiyorum tamamen gecmedi benim fitil krem kullandım bazen cok kaşıntı olmuyo bazen de aşırı oluyo ama gecmiyo
(108 puan) tarafından
Nerden geldi başıma anlamadım ya deliricem
(8,180 puan) tarafından
Genelde doğumdan sonra oluyor sanırım benim öyle oldu dogum öncesi yoktu
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Mantar çok zor iyileşiyor hamilelikte 4 ay çektim  doktor hamilelik bitince gecicek deid gerçekten bir anda biti şükür dahada olmadım ama tavsiyelerim beyaz sirke ve suyu karıştırıp kulna asla ama asla sabun VS deydirme kuruluk kapıyor daha kötü oluyor aynı zamanda suyunu muhakkak şikeyle karıştırıp temizle Bi süre çamaşırlarını utuleyerek kullan esininde temizliğine çok dikkat etmesi lazım 
(108 puan) tarafından
Ya nasıl oldu anlamadım antibiyotik kullandım onun sonrasında oluşmuş
(2,362 puan) tarafından
Bnd hamileyken yaşadım Allah Bi daha göstermesin çok kötü gerçekten de ama zor iyileşiyor çok dikkat etmek gerek
0 oy
tarafından
Hamilemisin yoksa doğum yaptın mı canım 

Bende hamileyken başladı malum gebelikten dolayı doğru düzgün ilaç kullanmadım akıntım çok fazlaydı mecbur doğurana kadar çektim doğurdum tekrarladı bu seferde emzirdigim için ilaç kullanmadım yine fitil falan denedik hiç işe yaramadı artık dayanamadım 2 hafta önce gittim doktora akıntım çok siddetlendi oda mecburen bı hap verdi ama 1 gün emzirme sütünü sağ dök dedi öyle yaptım ikişer ikişer içtim şükür 2 haftadır ne akıntı ne kaşıntı var 
(108 puan) tarafından
Ben antibiyotik kullandım onun sonrasında oluşmuş gebe falan değilim canimmm
tarafından
O zmn şiddetli değildir seninki doktor ilk başlarda fitil deniyor bakıyor geçmezse ilaca dönüyor
İnşallah geçici biseydir çok zor bilirim tam 8 ay çektim
(108 puan) tarafından
3 gündür böyle benim ama ölüyorum kaşıntı dan
tarafından
Elma sirkesi varsa direk peceteye biraz dök tampon yap sonra yıkama pamuklu bide iç çamaşırı giy hava alsın demişti bana doktor ben öyle yapıp bide bol penye esortmanlar varya ondan giyerdim nasıl rahatlardım
(108 puan) tarafından
Sağol canım denicem
0 oy
tarafından

image

bende aşırı vardı artık kaşığım yerler kanıyordu doktora gittim vajinal mantar dedi doktor fitil bide bu kremi yazdı fitilini kullandım bir kaç hafta iyi oldum tekrar başladı sonra bı kere bu kremi sürdüm ne kaşıntı kaldı ne de kötü koku çok iyi geldi şimdi evde hep bulunduruyorum heo
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm sorucam yarın bunu aile hekimi ne
0 oy
tarafından
Canım antibiyotik kullanımı sonrası falan olabiliyor. Antibiyotik vajinadaki yararlı bakterileri de öldürdüğü için flora bozuluyor. Dışarıdan probiyotik al. Enteogermina ya da reflor olabilir. Kesinlikle kuru tut sürekli bölgeyi. Pamuklu iç çamışırı giy. Ben bu şekilde düzeltiyorum olunca. 
(108 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,427 soru

24,072,205 cevap

330,728 kullanıcı

...