0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar günde en az 3 tane kahve içerdim 10 haftalık hamileyim artık kahve içemiyorum acaba kahveden mi tiksindim 

13 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
olabilir tiksinme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir canım zaten çok faydalı bisey de değil kahve zaten :) doğumdan sonra geçiyor 
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Allah'tan soğumuşsun gebelikte çokta sağlıklı bir şey değil
tarafından
Yok zaten daha önceki gebeliğim de abartmamistim hamileyken 1 tane içiyordum ama bunda içemiyorum
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Bende cayı aşırı seviyorum çocuklarıma hamileyken hep çaydan tiksinirdim bir bardağı zor içerdim herkes çok şaşırirdı o kadar iciyorumki  normalde çünkü ama doğum Yapinca yine eskisi gibi hep içtim:))

tarafından
İnşallah kahve tutuyor ayakta
0 oy
(775 puan) tarafından
36+4 deyim. Kahvesiz gun gecirmezdim asla. Gebeligin basindan beri gormek dahi istemiyorum:)
tarafından
Bende öyleyim şu an
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bak cok sevdgin seylerin ustune gtme.tiksinirsen sonrada gecmez.ben dibek delisiydim.biri bter bidaha yapardim .ilk 4 ay cok fena gecti benmde hamielleik su bile icmedim.artik gevti sandim bi iki denedim.simdi hic  icmiyorum canm istemiyor hala
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Tiksinmiş olabilirsin canım ben de hamileliğimin başından beri çay içmiyorum. Normalde kahveyi günde 4-5 kez tüketen biriydim şimdi mecbur günde bir defa içiyorum. En iyisi canım tiksinmen doğumdan sonra düzelir. 
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Bende tiksindim oglum 2 yasina girecek belki iki fincan anca icmisimdir
0 oy
tarafından
Bende canım kahve çekiyor 
0 oy
tarafından
Tavuğa bayılırdım şuan adıni anarken midem bulanıyor kola zararli hamilelikte icmemem lazım ama çok seviyordum şuan görünce tiksiniyorum

Ve birçok şeyi aynı şekilde gördükçe bile içim tuhaf oluyor daha 8-9 haftalik hamileyim bakalım ne zaman bitecek
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Ay bende en az 2 kere iciyom ya bi nescafe bide dibek kahvesi 
0 oy
tarafından
bende tiksinmistim :)
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Hamilektendir duzelir doğumdan sonra

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,312 soru