0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından
Kizlar kizkende pek büyük göğsüm yoktu evlendim hemen hamile kaldım ondan kaynaklı biraz büyüdü sonra süt faln derken iyiydi şimdi ikinci doğdu emdi kestim sütten çok çok küçüldü var mı yaptığınız yada bildiğiniz bişey ameliyat falan demeyin en korktuğum şey yani doğal kür yad başka bişey bilmiyorum çok taktım ya hiç hoşnut değilim  

12 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sıcak suyla duşta yapıyorsun bide krem veya vazelinle veya da zeytinyağıyla  yapıyorlar diye biliyom

image

(322 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deniyim ❤️
-Reklam-
+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Bende bol var vereyim :) benim de zayifladim sundu kaldı topraga bakiyor mubarekler  :D
(322 puan) tarafından
Kız zaten küçüktü sütte gitti iyice küçücük kaldı :D
0 oy
tarafından
bende bol var olsada sana versem.:/ kiz napcan oda dert
tarafından
Çok büyük olsun dememiski!)
En iyisi silikon bence bende isterdim şöyle dolgun dolgun memeler ;))
tarafından
yaptirin kizlar o zmn ne diyim : D
tarafından
Valla bütçem olsa yaptırırım. Kimbilir kaç liradir
tarafından
Zelo azcuk bana ver puahahha:)))☺️☺️
(322 puan) tarafından
Çok büyük istemiyom ki yavrum azıcık olsa yeter süt çekilince küçücük kaldı vala hdjgkjhfhh
tarafından
yine dogur kiz  :)
(322 puan) tarafından
Oldu kız  :D eşim gibi konuştun oda aynısını demişti
0 oy
tarafından
Tek göğüs sana verem bende fazlasıyla var 
(322 puan) tarafından
Vala gönder yaa gjgkkkkg
0 oy
(8,888 puan) tarafından
Estetik dışında çözüm yok. Erkeklerin memesinde kas olur mesela sporla sertleşir şişer ama kadınların memesi tamamen yağ. 
(322 puan) tarafından
Demi bende öyle bişey duydum ama kimi kür falan uyguluyormus yapan var mı diye merak ettim
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Ben de isterdim biraz daha dolgun büyük olmasını valla
(322 puan) tarafından
Kız benimki zaten küçüktü sütten dolayı iyi olmuştu süt gitti oda gitti kgjgkkgf
(3,281 puan) tarafından
Aman benim hiç sütte olmadı kız böyle kabullencez artık
(322 puan) tarafından
Öyle olcak bu gidisle
0 oy
tarafından
Kremler varmış.Bir arkadaşım 45yaşında 4çoçuk büyütmüş.Gayet güzeldi.Krem kullanıyorum demişti.
(322 puan) tarafından
Adı ne ki kremin
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Gecen bırı daha yazmıstı vveriyim benımkileri :) bende kucultturmek ıstıyorum oldum olası buyuk ve vucudumda dikkat cekmıstır hep
(322 puan) tarafından
Ay ver ver vala
0 oy
(752 puan) tarafından
Ay napacan büyük göğsü gi büyük göğüs daha çok dikkat çekiyor ben de doğumdan sonra göğüs yuzumden kiyafeerime giremiyorum göbek gitti. Göğüs gitmedi ya  .
(322 puan) tarafından
Çok büyük istemiyom ki canım ya azıcık olsun yeter inan küçücük kaldı
(752 puan) tarafından
Şöyle azıcık kesip gonderebilecehim bişey olsaydı valla verirdim kız benimkide  çok büyük malesef ne elbise kaldı giyebileceğim.  Ama goguslerine yuvarlak masaj var belli aralıklarla  çok masaj yaparsan bide afedersin eşin biraz oynarsa buyurmuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyom
(322 puan) tarafından
O masaj nasıl bişey ki var mı YouTube de
(752 puan) tarafından
Dur resim atayim
(322 puan) tarafından
Bekliyorum ☺️
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Aslibda kucuk daha guzl hem zayf gosterio lambur lumbur degil .oyle unluler gbi faln  esttk faln olsak top gibi guzl duryr dam emzur  kes enzir jes sarkiyo.nekadar kucyk olsa okadar iyi sarkikken ozellikle;))
(322 puan) tarafından
Aynen küçük bide sarktı az toplu dursa yeter küçüklüğü geçtim sarkık olmasına taktım heralde
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Bu ara kilo aldim tabi onlarda buyudu kilo al 
(322 puan) tarafından
Alamıyorum tam aksine git gide vermeye başladım elde olmadan
(7,470 puan) tarafından
Keşke bende versem kiz kendiliğinden emzirirken kizim sömurüyormus o kadar yemeğe almazdim hatta verdim simdi kesince almaya basladim bende
(322 puan) tarafından
Bende kestim iki ay olcak arkalarında dolanmaktan daha çok verdim buda iyi değil hiç mecalim yok vala
0 oy
tarafından

Aklıma İbo Show geldi tombul tombul memeler :D

tarafından
Töbe töbee baciii sjsjs
(322 puan) tarafından
Ay kız gsksklsks

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 583 göst.
12 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 488 göst.
0 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
13 cevap 831 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,984 soru

24,191,274 cevap

336,898 kullanıcı

...