0 oy
170 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (852 puan) tarafından
Kizlar sabah 11 de fasulye ıslattım. Az evvel düdüklü de hasladim. Ilk 15 dk bekledim baktim çoğu pişmemiş. Bi 10 dk daha koydum. Bu Sefer fazla haslandi galiba. Soğan salça kavurdum ve su ekledim su kaynayincada fasulyeyi Doktum. Sizce tadında bir bozukluk olur mu. Ben baktim bozukluk yoktu. Doğru mu yaptım acaba

4 Cevaplar

+1 oy
(4,950 puan) tarafından
Fasulye öyle olmazki

Soganini etini salcani kavurup islattigin fasulyeyi koyup guzel 2 dk kavurcan sonra suyunu koyup kapagini kapatacaksın 

Boyle sade su gibi olud
(852 puan) tarafından
Ama fazla haslandi dagilacakti mecburen yaptum
-Reklam-
0 oy
(840 puan) tarafından
Yok kiz bisi olmaz 
(852 puan) tarafından
Ya ilk defa fazla hasladim kardesimle konuşuyordum ondan oldu :D
0 oy
tarafından
Bi iki daha kaynasın òzleşmesi açısından
(852 puan) tarafından
Kaynadı kapattım
tarafından
Iyi o zaman afiyet olsun
(852 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Canım fasulyeyi islamadan yap. Az tencerede suda kaynat suyu suz. Sonra soğan salça kavur ekle fasulyeyi suyu karabiberi tuzu kısık ateşte pisir. 

Püf noktası ise ilk başlarken kaynayınca bazı fasulyeler üste çıkıyor pişmiyor ya az normal soğuk su dök çeşmeden aşağı iniyor fasulyeler aklında bulunsun:D
(852 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi dahakine denicem o sekilde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
13 cevap 329 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 401 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,238 soru

24,083,491 cevap

331,326 kullanıcı

...