0 oy
1,411 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar ben bebegimi çok kucaklıyordum 2 yaşına giricek agrım olunca niye acaba diyordum hamile oldugumu ogrenince doktoruma sordum o da bir sorun yok kucaklama desem mecbursun illaki kucaklarsın diyip gülmüştü

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emar cektirmstim  çok şükür bsry olmadi
(28 puan) tarafından
Ayy iyiki olmamış cnm radyasyon cok agir geliyor anne karnindaki bebege
tarafından
Emarda radyasyon yokmus.sanirim oyuzden çok şükür bisey olmadi.
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Gondola bindim çarpisan arabalar falan 1 aylik hamileymisim meger :)))
(28 puan) tarafından
Hahaha iyiki bisi olmamış cnm ben bu tarz şeyler yapmadım şaşırdim demekki monoton bir hayatim varmış herkes neler neler yyapmış eksik kaldm .d
(1,558 puan) tarafından
insan bilse yaparmı zaten:)
0 oy
(183 puan) tarafından
Corona oldum, ilaç aldım, iyileşince alkol kullandım 
(28 puan) tarafından
Korona bebege geçmiyormuş çok şükür ki bende cok takıktım araştırıyordum ama ilaçları iyiki bir zarar vermemiş cnm alkolde bende kullandm .d
(183 puan) tarafından
Ben normal korona ilacı kullanmamıştım zaten. Eşim soğuk algınlığı ilacı ve vitamin almıştı, onları kullandım.
(28 puan) tarafından
Cok iyi yapmissinz cnm hamile oldugunu bilmeden boyle bisi yapmaniz cok iyi olmus ilaclar agir gelebilrdi
0 oy
(3,265 puan) tarafından
13 ay var oğlumla kızım arasında 6 aylıkti hamile olduğumu öğrendiğim de ve oğlum 2 yaşında yürüdü başka bisey dememe gerek yok herhalde. Oğluma hamile olduğumu öğrendiğimin öncesinde de inşaata kürekle kum atıyordum:)))
(28 puan) tarafından
Ayy cnm 2 yaşına kadar surekli kucaklamak zor olmadımı biz bakkala çkinca falan 1 yasindan beri kendisi yuruyor asla kucaklayamam uzun sure bebek arabasinida indir kaldir yapmak istemiyorum  agir cok kiz inşaatta ne yaptin. D
(3,265 puan) tarafından
Kaynanam ev yapıyordu eşimle kaynım kum taşıyordu bende yardım ettim :) el arabasına kum attıydım. 9 sene sonra oldu üstelik de oğlum.
Ne yapayım yürümeyen cocugu kucaklamayip napacaktim. Yeri geldi bebek arabasını indirip çıkardım 2 kat. Yani alacak nefesi varsa bisey olmuyor. Üstelik de eşime hep dedim bu erken doğacak durmuyor icerde diye 34 haftalık doğdu 2.
(28 puan) tarafından
Ayy cnm ne guzel 9 sene sonra sana nasip olmuş ne mutlu sizee benim esimin teyzesi gormedigi muayne kalmadi doktorlar bir sorun yok diyorlar aşilama oluyordu ama yinede hamile kalamiyor kalsada surekli kanamali gecirip dusuk yapiyor cokk uzuluyorum Allah isteyen herkese versin inş haklsn cnm yurumeyince yurumuyor cocuklar isterlerse o da benimkisi kendisi ayaklandi hemen hiç ugrasmadim o yuzden haklsn birde merakli oldugu icin heryeri kurcalamak istedigi icin yurumeye basladi cnm yoksa benimkiside yurumezdi hemen bende erken dogum yaptm 29 haftalikken cnm anneler his ediyor bence bende hep erken dogucak diyordum oyle oldu agrilarimdan dolayi serumlarla durduramadik icerde ;((
(3,265 puan) tarafından
Benimde 2 aşılama 3 tüp bebek sonrası 4. Ye hazırlanırken kendiliğinden oldu bende Polikistik over var bir tür yumurtlama bozukluğu yani. Çok kadında var ama herkesi bu şekil etkilemiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Hamilelik öncesi değilde hamilelik sonrası istem dışı oldu canım. Öğretmenim günde 10 saat falan ayakta ders anlatıyordum arabam yoktu o zaman otobüsle İstanbul kalabalığından gittim geldim gidiş geliş ayakta 2 saat hopla dur. İlk aylarda durdugum yerden voleybol zararlı olacagini düşünmeden oynamıştım ( kol kaldırmanin zararlı olduğunu bilmiyordum bebek düşer falan dedikleri için gecesi ağlaya ağlaya korkudan doktora gitmiştik) Hamilelikte çok oturmadim ama bir sıkıntı olmadı şükür.
(28 puan) tarafından
Ayy Allah bebegini korumuş cnm haberimiz yokken daha cok korunuyorlar bence bu postta ona kanaat getirdim .d haberimiz varken her seye panik yapiyoruzz
(1,965 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım. Ben 8.aya kadar herşeyi yaptım diyebilirim çok kisitlamadim ama düzenli 2 haftada bir doktora giderdim :))  Doktor bana diyordu geziyorsun sonra ultrasona geliyorsun birşey var mı diye.  8 den sonra tansiyon çıkınca duruldum
(28 puan) tarafından
Hahahaha ay kiz Allahda seni guldursunn bende oglum karnima tekme atinca yada bisi olunca cok agrim var gibi yapiyorum esime acilden goturuyo beni durumunu ogreniyorum yoksa sabaha kadar uyuyamam kii .d
(1,965 puan) tarafından
Bende öyle Allah'tan çalışıyorum diye gece doktoruna gidiyorduk akşamları benimki geceleri hastanede olurdu. Eşim benden daha beter günde 20 kez hareket sorardı yok diyince gitsek mi hiç ki yok diyip karnımın dibinde dururdu. Çocuk doktoruna gidiyoruz akşamları nöbetçi saatlerinde  aşıya götürdük kadın doğum doktorunu gördüm bize diyor hayırdır şimdide çocuk doktorununun peşine mi düştünüz :))
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ben bilmiyordum deli gibi spor yapıyorum zumba ip atlama hatta eşimle duvardan aşağı falan ziplamistik bahçenin anahtarı yoktu annesinin :) 
(28 puan) tarafından
Ayy kiz zumbayi ben 1 saat yapinca olu gibi oluyordumm nasil dayandin da yaptn .d hic sevmem cok zorr
(2,515 puan) tarafından
Kuzum eski sporcuyum vücudumu zorlamayı seviyorum
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Görümcemin düğün ağzı çeyizini ser topla evine götür ağır eşyaları taşı eve makine at sil süpür yerleştir. Düğün sonrası hastaneye gidip öğrendim. 
(28 puan) tarafından
Ahh bu gorumceler benim yok Allahtan .d
(1,379 puan) tarafından
Yok kız görümcem çok iyidir. 1 tane var zaten kardeş gibiyiz (✿^‿^)
(28 puan) tarafından
Esimin kuzeni var kendini gorumcem saniyo .d surekli gelin sunu yap gorumcenim senin diyo ;))) sana iyisi denk gelmiş ne guzell
0 oy
(324 puan) tarafından
Alkol ve ağır kaldırma 30 kilo 
(28 puan) tarafından
Oo cnm ne yaptin senn 30 kilo nedirr kizzz
(324 puan) tarafından
Satış danışmanıyım kasalarla ürün açıyordum
0 oy
tarafından
Valla 13 haftalıkken öğrwndm hamile olduğumu ağırmı kaldırmadım ilaçmı içmedim ne ararsan var bende 
(28 puan) tarafından
İyiki bişi olmamış cnmm 30 kilo kaldiran bayandan sonra ben evde koşsam korkmam .d
tarafından
Bnde camana kaldırıyodm canm 19 lt yada patates soğan yoğurt deterjan valla çok şükğr bişe olmadı

Hatta o dönem evimi taşıdım uzanma indir kaldır herşey vardı
(28 puan) tarafından
Cnm yaa ;(( iyiki bisi olmamiss taşiınma işi cok zorrr
0 oy
tarafından
Zayıflama çayı içiyordum malesef haberim yoktu
(28 puan) tarafından
Bitkiselse pek sorun olmaz bence kizz
tarafından
Üzerinde yazıyormuş hamileler içemez diye
0 oy
tarafından
Yatağın üzerinde delirmiş gibi zıplamak saçma sapan hareketler yapmak olmuştu birkaç hafta sonra hamile olduğumu öğrenince benim bebeğim bana güzel tutunmuş demiştim ama hamilelik boyunca da hiçbir şeyden kendimi sakınmadım  çık şükür yakında 2 yaşında olacak 
(28 puan) tarafından
Hahsha kiz yatagin ustunde niye zipladin yatak cokmemis iyiki
0 oy
(8,161 puan) tarafından
Hamileyken kesinlikle içilmemesi gereken bir ilaç kullanmıştım. Çok ağır bir ağrı kesiciydi. Doktora söylediğimde o anda ondan haberin olmadığı için o ilaç bebeğine zarar vermemiştir. Ama şu dönemden sonra içersen sıkıntılı diye uyarmıştı
(28 puan) tarafından
Aaa cnm suan sasirdim doktorun dedigine *-*
(8,161 puan) tarafından
Evet ama bana mantıklı gelmişti. Çünkü misal normal bir zamanda da kolun ağrıyorsa sana doktor bir ağrı kesici veriyor ve ardından tekrar başka bir yerin ağrıdığında yine aynı ağrı kesici onun için kullanabiliyorsun. Beynine neyi söylüyorsan aslında o oluyor. Ama hamileyken acaba bu ilaç zararlı olur mu diye düşünüp o şekilde kullanıyoruz
(28 puan) tarafından
Evet cnm haklsn
0 oy
tarafından
Halıları çırpıp ev temizliği yaptım 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)))
(28 puan) tarafından
Aha bir halı magduru daha .d biriside halı yıkamış cnm
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Midem ağrıyo diye mide ilacı aldım 2 gun sonra öğrendim
(28 puan) tarafından
Ayy bisi olmadi dimi kiz hap agirmiydi
0 oy
(322 puan) tarafından
Ev taşıdım o kolileri nasıl kucakladım bilmiyorum. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İlk bebegimde çok dikkat ediyordum ama ikinciye hamile kaldığımda kızım 1.5 yaşında bile değildi. 5. Katta oturuyorduk. Doğuma 2 hafta kalana kadar mecbur kucağıma aldım. Cok şükür Rabbim korudu
(28 puan) tarafından
Ayy cnmm ;(( ev tasimak cok zorrr bizimde oyle bir konumuz var bende korkuyorum ama ev inşaat halinde ne zaman biter bilmiyorumm bende oglumu kucakliyorum mecbur arada
(322 puan) tarafından
Zor gerçekten yaa Allah yardımcın olsun canım. Kızımı kucağıma ne zaman alsam oğlum icerde sıkışmış gibi hissederdim. Ama elden birsey gelmez. Korka korka bitirdik şükür gebelik serüvenini
0 oy
tarafından
Pilates topu ile oyun oynamistik eşimle. O bana attı ben ona topla yuvarlandik falan :D birde eşimle kim kazanacak diye guresmistik baya bildiğin pata küte birbirmze girdik ama çok şükür bsi olmadi
(28 puan) tarafından
Hahaha kiz bebek o sirada dile gelip ben burdayim demedimi
0 oy
(386 puan) tarafından
Ohoo biz geçen sene ağustosta tatile gittik derdime nolduysa 3 valiz yaptım birini ben taşıdım bi yandan da kızımın elinden tutyodum sonrasında adet geciktirici bulantı ilacı tansiyon ilacı içtim uçağa bindim aquaparkta kaydıraklardan kaydım tatil dönüşü test yaptım ve bingo koşa koşa Doktora gidip hepsini anlattım çok şükür bir sorun yok dedi şimdi 27 günlüğüz bir sorun yok 
(386 puan) tarafından
Valla bende çok korkmuştum hatta doktor ilk başlarda kürtaj 2 hafta geriden geliyor  filan dedi sonra başka doktora gidip durumu anlattım gebelik haftan yanlış hesaplanmış ve ilacı öncesinde içtiğin için sorun olmaz demişti
(28 puan) tarafından
Ayy cnm bendede oyle oldu bebegim buyudu diye rahatliycaktm mutlu olucaktm 19. Haftamda devlete gidiyordum doktor riskli gebelige yonlendirdi suyun bitmis doguma alalim ölü dogum olucak diyorlar ben soka girdim istemedim ama doktor almassak senin de canin tehlikede dedi olsun dedim serum taktirdim surekli serum takiliyordu hastanede kaliyordum ne ailem ne esimin ailesi gelmiyordu esim de mecburen calisiyordu maddi imkanimiz yoktu hastanede kaliyordum ben surekli esim iş ckisi geliyordu devlette kaldigim icin 5 dk duramiyordu odada oda kalabalikti boyle boyle 29 a geldik doguma alindim ama ozelde devlet hala ölü olur diyo ozele gitmeye basladm ztn ozel klinigi olan bir doktora cok ucuk para veriyorduk muayne icin bile yuh diyordum ama evlat her seyden kiymetliymis kaynanamla yasamaya basladm sirf hastane masrafini odyelim diye esim eve gelmiyordu ek iş yapiyordu isten ckinca ama iyikide oyle olmus oglum suan bir bucuk yasinda ölür diyorlardi devlette işte insan canina kiymak bu kadar kolay onlar icin
(386 puan) tarafından
Oy kıyamam valla okudukça çok üzüldüm canım benim Rabbim evladının en güzel günlerini görmeyi nasip etsin acısını göstermesin eşinede helal olsun senide ayrıca tebrik ederim canım hep mutlu olun İNŞALLAH Rabbim kötülerden esirgesin
(28 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm gercekten cok zor anne baba aile olabilmek Allah isteyen herkese nasip etsin inş
(386 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Ben evi indirip kaldırmıştım  twmizlik yapıo dumm.  İçi. Dolu çwyiz sandığım yerdey di. Normal de kaldıramam yerinden bile. Oynetamam. O kadar. Ağır dı    oyma ceviz  sandık bu arada dip not...     Aldım ikisini üst üste. Dursun diye   i birini diğerinin üzaierine kaldırıp koymuştum ertesi  gün hamile olduğumu öğrendim. Ben de bi. Problem olmadı 
(28 puan) tarafından
İyi bari cnmm bir bayanda 30 kilo kaldirmis sok oldm
tarafından
Yaniii. Ben de. Ha diyince düşer müşer zannederdim bebeğim sağ salim doğdu.  Yani. Bi sıkıntı mız olöadı da    çok şükür
0 oy
(5,219 puan) tarafından
İlk kizimda cam silerdim hed hafta bilmiyodum öğrendim azalttim ikinci kizimda spora başladım öğrendim bıraktım ama dogurana kadar 25 kilo kızımı taşıdım işi mi hep yaptim veren Allah alan Allah sadece dikkat etmek lazım 
(28 puan) tarafından
Cok haklsn cnmm bende yapiyorum ama yavaş yavaş bigun camasir asiyorum diger gun katliyorum diger gun yikiyorum yoksa yapamam
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Doğuma kadar Bişey den sakınmadım riskli bi durumda yoktu şükür temizlik cam perde her işi kendim yaptım 
(28 puan) tarafından
Ne guzel cnm Allah bu devirde kimseyi kimseye muhtac etmesin inş benim erken dogum riskim var ilki oyle oldu cok icim acıdı 2 bucuk ay kuvezde kaldi o yuzden dikkat ediyorum yoksa bende surekli oturmam esimde diyo tek hamile sen gibi sabah aksam oturuyorsun diye ama ilk cocugumda 2 bucukk ay kocaman bir kere gormedim canlı kuveze almadilar bizi o yuzden korkum sadece

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 811 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Eslem nurun annesi (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 763 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 794 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ryaaygt (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 326 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ♥️Kıymet ♥️ (2,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,306 soru

24,042,782 cevap