0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından
kizlar oglum surekli camasir makinasi bulasik makinasini calistirip duruyo sabah uyandim iki uc tane kiyafetini makinanin icine atip calistirmis 90 dereceye atmis ben uyuyodum yatagi ayri ama yanimizda yatiyo uyandigini hic duymadim bide bulasik makinasini calistirmis ikiside bi kalktim calisiyo buz dolabinin kapagini acmis yemekleri koymustum hepsini halinin uzerine dokmus ben bu dolbin kapagina ne yapsam da acamaz ya bide su makinalara ne yapacam bozulacak elimde kalacak bi gun diye korkuyorum bu arada makinamin cocuk kilidi yok malesef uzerine ortu ortuyorum yine calistiriyo surekli makinalarla oynuyo oyuncaklariyla hic oynamiyo nasil ilgisini dagitip unutturabilirim mutfagimin kilidi de yok kapisini kilitleyemiyorum 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim kızım mutfak dolaplarını bile karistirmaz çünkü eline kaşık alıp odaya getirse onlar oyuncak değil. .. bu oyuncak değil senin oyuncakların bunlar bidaha onu yapma ... Makinayı da ben çalıştırırken kendisinin basmasına izin veriyorum bu kadar tamam mı bidahakine yine sen basacaksın diyorum kabul ediyor ... Bıkmadan onun oyuncak olmadığını elinden tutup oyuncakların yanına göturmen lazım ...  Öyle kilit yapsan gittiğin başka evlerdede oynamak isteyecek ... Anlayacaksın sürekli oyuncak olmadığını oynanmamasi gerektiğini 
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Kapısını kapatsan açabiliyor mu ki buzdolabı için çekmece kilitlerinden takabilirsin bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi için de önüne bir şey koyabilirsin 
(855 puan) tarafından
kiz heryere yetisiyor dis kapiyi kilitlemesem ordan bile cikiyor ansizin cok hareketli dkk si dkk sini tutmuyo bi bakmisim oturma odasinda bi bakmisim oyun odasinda bi bakiyom mutfakta karistirip dokmedigi yer kalmiyo aksam uyutuyom temizliyom yatiyom sabah odalar talan olmus

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,308 soru

24,056,490 cevap

329,934 kullanıcı

...