Hanımlar merhaba birşey danışmak istiyorum.bir yaşında çocuğum var. Ben çocuğum için özel videolar hazırlıyorum. Benden iki yaş büyük görümcem var konuşmuyoruz. Hazırladığım bu videoları kendi annesinin whatsapından annesiymiş gibi yazarak istiyor. Tabi bende kayınvalidem istiyor diye atıyorum bakıyorum kızı paylaşmış altına caps sözleri yazarak. Bu emek hırsızlığı olmuyor mu kendi dürüstçe gelse dese istese hiç birşey demem. Ama böyle annesini kullanarak videoları alıp kullanması çok sinirimi bozuyor sizce buna bişey demelimiyim. Bu seferde söylesem kayınvalidem tarafından ne var yeğenini paylaşıyor gibisinden yorumlayıp beni kötü gösterecekler yoksa ben abartıyor muyum bu durumu siz olsanız ne yapardınız. Bu arada beş yıllık evliyim ve görümcemle çok iyi anlaşan biri değilim eşimi bana karşı dolduran biri açık ası bizi biraz kıskanan biri. Kendisi iki kere nişan attı bilmiyorum gerçekten nasıl davranmalıyım ya annesini kullanarak videoları alıp paylaşması sinir bozucu hem bnmle konuşmuyor ben kötüyüm ama videolarımı kullanıyor.
1,489,322 soru
24,342,458 cevap
346,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın