Doktor bana ne demişti biliyor musun. Bak bu yazdığımı bir kaç kez oku. Gerçekten anlayana kadar oku ve hayata geçir. Biliyorum coook zor olacak çünkü benimde çok zor oldu ama böyle böyle geçirdim.
" Bir dusunceden ne kadar çok kaçmaya çalışırsan , yani onu ne kadar düşünmemeye çalışırsan o kadar çok hatta daha da çok düşüneceksin. Onun yerine aklına gelen düşünceyi düşünce olarak kabul edip , onu orada bırakıp uzaktan bakmaya başladığında artık seni korkutmaya gücü kalmayacak , önemsiz birşey olacak dedi. " O an ooooof ne zirvaliyor bu dedim çünkü kafam bunları alacak durumda değildi. Biliyorum seninde değil ama düşündüğün şeyleri düşünmekten kaçma. Günde bu 5 saatini alıyorsa kaçtıkca 10 saate çıkacak ve tüm gününü hayatını alacak. O yüzden düşün aklına gelsin kovma düşün geç. Çok yorucak üzecek o an için seni ama geçecek. Tamamen asla geçmeyecek bu kocaman bir yalan bunları yazarken bile aklıma neler geldiğini tahmin edemezsin ama hepsi sadece bir düşünce. Lütfen şuan kafan bunları toplarmayamiyorsa bile ekran fotoğrafı al dediklerimi tekrar tekrar oku. Ve doktorumun çok kızdığım sihirli cümlesi GEÇECEK. Geçiyor korkma.