0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni beyaz eşya alacağım da bir nevi çeyiz alışverişi gibi düşünün. Bulaşık makinesi çamaşır makinesi ve buzdolabı önerebilir misiniz? Hangi markanın hangi modeli daha iyi? Kullanıp çok memnunum dediğiniz var mı?

9 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ben eskiyen her eşyamı artık Arcelik alıyorum ama daha maddi imkan olsa profilo yada bosh alırdım 
(3,265 puan) tarafından
Bulaşık makinamı yeni aldım Arcelik 6155 modeli çok araştırdım. Cok da satılan Bi model ben 3750 ye aldım. 1 ay sonra 5350 oldu
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim arcelikten indirimli alma imkanım var o yüzden benim de aklımdan arcelik geçiyordu yine de sormak istedim
(3,265 puan) tarafından
O zaman tavsiye ederim hem servis ağı da oldukça fazla.
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bütün eşyalarım arçelik gayet memnunum beyaz eşya şans işi biraz. Bulaşık makinesi arçelik 6344 programları gayet yeterli benim için.

Buzdolabı arçelik prosmart inverter 574561 EB A++ içi gayet geniş bi sürü tenceremi sığdırabiliyorum buzluk kısmı da güzel buzlanma yapmıyo ve derecesini ayarlayabiliosun kapaktaki ekrandan

ankastre de arçelik cam ocaklı buhar destekli fırını olan. Oda iyi fırını kurutmuyo güzel pişiriyo yiyecekleri 
(57 puan) tarafından
Bazı buzdolaplari yemeklere ya da meyve sebzelere koku yapıyor öyle bir sorununuz var mı?
tarafından
Yok hayır hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ama içini temiz tutarsanız hiç bi koku yapmıyo. Hatta bazı sebzelerim daha uzun süre bozulmadan kalıyo bunu farkettim. Ben geniş dolap istiyodum başka model arasında kararsız kalmıstım satıcı bana genişlik kadar derinlikte önemli geniş olup derinliği az olunca hiç bi fark olmaz dedi mantıklı yani şimdi iyiki almısım diyorum ♥️
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benimkilerin hepsi siemens daha bi sknti gormedim 
(57 puan) tarafından
Siemens iyi diye duymuştum ama biraz pahaliymis sanırım diğerlerine göre
(22,057 puan) tarafından
Aynen canim pahali ama iyi bnce
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Benimkiler BEKO hepsinden memnunum ama gri zorlaniyorum beyaz alirsan daha iyi olur
(57 puan) tarafından
Geride sanırım su izi falan çok kalıyor öyle mi
0 oy
tarafından
Benimkiler hepsi vestel canım televizyonuma kadar 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadım çok şükür memnunum 
(57 puan) tarafından
Vestel de aklımda olan bir diğer marka onu da değerlendireyim canım sağol
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Benim tüm beyaz eşyalar arçelik canım bir yıl oldu alalı ben memnunum bana tasarruflu geliyor bulaşık makinesini her gün çamaşır makinesini de iki güne bir çalıştırmama rağmen çevremdekilere göre elektrik az geliyor su da öyle. 
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım arcelik benim de aklıma yatıyor modellerine de bir bakayım
0 oy
(163,564 puan) tarafından
siemens al butce uyarsa
(57 puan) tarafından
Bi fiyat kıyaslaması yapayım diğerleriyle
0 oy
(12,085 puan) tarafından
Arçelikten şaşma Altus Beko Grundig bunlar hep arçeliğin bilgin olsun 
(57 puan) tarafından
Altus da iyi diye duydum bakayım bunlara teşekkür ederim
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Çamaşır makinemi Bosch buzdolabım ve bulaşık makinem Arçelik hepsinden memnunum
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim genelde arcelik tercih ediliyor sanirim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 472 göst.
28 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde cceyhan (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,417 soru

24,183,177 cevap