0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (875 puan) tarafından
Ben ellerinde ki sorundan bahsettim sadece 2 soru sordu çocukları seviyor mu bir de seslere tepki veriyor mı evet dedim daha da adam hiç konuşmadı tahlil istedi sizce bir şeyler açıklaması gerekmıyor muydu tabi tahlil de önemli ama ben elleriyle ellerken tiksiniyor dedim o tahlil dedi tahlilde saat 5 te çakacak doktorda 3 te çıkıyormuş yani hiçbir şey öğrenemeden eve geldim 

2 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Bazı doktorlardan nefret ediyorum tıptan hastaneden sogutuyorlar Allah ellerine düşürmesin
(875 puan) tarafından
Evet ya bir açıklama yap bir şey de yok boşuna gittim resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olayı anlamadım desem balım kimin eline nolmus niye tahlil istemiş sen hastaneye niye gittin doktor kağıda bakip mi dedi isitme testi mi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :):) 
(875 puan) tarafından
Hahahahah ya oğlum bir şeyleri ellerken tiksiniyor bir yere tutunup kalkmıyor işte doktora bunları anlattım o bana hiçbir şey sormadı ee tahliller geç çöküyor tahliller çakmadan doktor gidiyor yani boşa gittim resmen
tarafından
Canım bir dönem öyle oluyor benim kızımda öyleydi topraga bastiramadim köyde :) merdivenden çıkarken tutunmaz tiksinir ... En azından temiz çocuk oluyor :) şimdi bişey olsa sirkeler elini hemen yikayim der .. büyüdükçe çok kalmıyor ama temiz olması iyi oluyor bol bol ıslak mendil gidiyor ama ... Pis olup yerden herşey alacağına ... Şimdi kızım toprakla falan oynar herşeye dokunur ama elini yikamadan asla bişey yemez ağzına götürmez ... İlerde çok sağlıklı birşey yaptığını anlayacaksın:)
(875 puan) tarafından
Yok pislikle alakası yok canım benim oğlum elini kullanmıyor mesela temiz kirli fark etmiyor yumuşak şeylerden tiksiniyor mesela oturuyor ya yana düşecek ama eliyle destek alıp kendini tutmuyor ellerini tutmamıza izin vermiyor tek sıkıntımız eli şuanda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 143 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,953 soru