0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yarin sabah erken gitmem lazim hastaneye kaynanami aradim 1 saat bakarmisin o uyir ben gelene kadar dedim köye gdecem dedi

Sonra annemi aradim kaynanan yokmu dedi köye gdecekmiş dedim onunda hic bitmiyo bahanesi dedi

Anne sen gel bak ben gelene kadar o uyur dedim

Benim işleri kim yapacak ben geliyimde diyor 

Anne 1 saat alt üstü dedim sende ayni kaynanama diyosun ama ayni onun gibi bahane buluyosun dedim

Ya ne zaman işim duşse böyle yapyolar cok zoruma gidiyo bu tavirlari bi gün bakın dedigimde bakariz demediler hep bahaneleri var

7 Cevaplar

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Derler anamm derlerr sevmeye gelince millet mangalda kül bırakmaz ama 1 saat bakmaya gelince hiç kimse müsait değil . Aman al çocuğunuda yanına boşver kimseye minnet etme ben artık pusetle odadan odaya taşıyorum inan wc de bile yanımdw çocuk millete ağız bukmekten iyidir 
tarafından
Yok kiz sevmeyede gelmezler
(1,089 puan) tarafından
Aynen uzaktan severler ahshs :D benim ablamın 2 tane çocuğu var ilk çocuğu ben 15 yaşındayken doğmuştu inan ben varya sadece çocukları görmek için Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçiyordum 3 vasıta değiştiriyordum yegenlerimi görmek onlarla zaman geçirmek için küçük yeğenimi ben kreşe gönderdim bütün masraflarıni ben karşıladım çünkü onlar benim canımın ötesi ama görümcem var 23 yaşında bir arka sokakta oturuyor inan Allah'a yemin olsun kızım 5 aylık olacak bir kere su kapıdan girip ben yeğenimi görmeye sevmeye geldim demedi hadi gelmeyi geçtim insan ozlemezmi görüntülü bile arayıp adayı bir göreyim demiyor insanlar çok tuhaff cidden yeğen sevilmezmi ya
tarafından
Benimkilerde öyle valla
tarafından
Bende aynisini yapiyorum canım
-Reklam-
0 oy
(12,083 puan) tarafından
Ay uyu.z oluyorum şöyle insanlara kaynanam da öyledir annem değil de 40 dereden su getirir bakmamak için 
tarafından
Ya herzaman böyleler ben doğum yaptim o zaman bile biri cenazeye gitmiş digeride dişim agryo dedi
0 oy
tarafından
Kaynanam asla bakmadı kii oda bahane üretir hep annem de bir tık uzak açık olunca ter tarafa düşünce bakamıyor planlı hastane olunca bir gün önce gelip bakıyor Allah razı olsun başımdan eksik etmesin ama kaynana beş dk asla bakmadı bende bir daha bırakmadım 
tarafından
Benimde yarin gitmem lazim gelmiyo hicbiri
0 oy
(317 puan) tarafından
Çok şükür anlamda kaynanamda iyidir :) ben bırakmam ama :) al çocuğunu götür kız yanında iki hava almış olur 
tarafından
Hastanedemi hava alacak gunluk parka goturuyorum zaten
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Bizimkiler de öyle getir bakalım diyorlar getireyim diyorum işim var diyorlar. Eskiden annem bizi birakirdi anneanneme anneannem seve seve bakardi. Simdikiler bakmiyor. Ancak lafta bakiyorlar. 
tarafından
Annem surekli kaynanama laf ediyor bahanesi bitmiyo işi bitmiyo diye kendide ayni ama
(6,775 puan) tarafından
Kaynanaya sorsan oda otekine laf eder ☺️ikiside ayni
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Ne kadar anlayışsız insanlar ya hadi kaynanayı anlarımda annen kıyamet mi kopacak bir saat baksa benim annem yakında olsaydı  hergün o götürür bakardı bana bırakmazdı kaynanamı da pek sevmem aramız o kadar da iyi değil ama eli kanda dahi olsa torununa bakar hayatta reddetmez işi olsada iptal  eder torununa bakar
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benim kayınvalide de bakmaz heralde hiç birskmadim cocuguds görmez ama annem sağ olsun hep bakar benim işim olduğu xman çocuğun işi yok bana bırak der hemen 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 637 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 605 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Figennn (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Esraanne (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,032 soru

24,163,293 cevap

335,479 kullanıcı

...