0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selam kızlar nasılsınız nezamandir giremedim paketim yoktu arda vifi ye bağlandım ama kısa süreliğine girip cikabildim anca:D ayyy paket yaptim:D eee ne var ne yok ekşin falan oldumu hic:D

6 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kız ne whatsappta ne burda göremedim hatta son görülmene bakmıştım:)) ah şu paketlerin gözü çıka hemencik bitiyor:)) hoşgeldin kuzum 
(851 puan) tarafından
Zaten bu alt yapı bize hiç uğramıyor bacim:) oh oh geldin sonun da ❤❤
tarafından
;)) hiç sorma cnm ya anamlarda ne güzel cekiyo orası zengin yeri ya ondan heralde:))))  hehe geldim tabiki giz sen gez gez bana gelme haaa goruyom durumdaaaaa:)))))
(851 puan) tarafından
Kız vallahi ablama gittim 2 gün kaldım inan evler çok ters ama nasip olursa gelecem kız merak etme :)
tarafından
Kız ablana gittiğinde uğra:)))) beklerim inşallah cnm ❤️❤️
(851 puan) tarafından
İnşallah Rabbim nasip ederse gelecem canım ❤❤
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Allah kimseyi paketsiz birakmasin bacim:D. Burayada alisinca cok zor oluyor vallahi:D.eksin yok bu aralar ya cok bise kaybetmedin aslinda canim.:angel:

(10,885 puan) tarafından
Amin hehehehehe
tarafından
Amiiiinnnn gerçekten çok zor:)))))
(7,483 puan) tarafından
:DDD kizlar o kadarda gb yiyor uygulama ama ne eksin ne bise bosa giidyor icim yanıyor:)
tarafından
:))) ya bidebenim evde şebeke çekmiyor bı siruya girene kadar anam agliyo:((
0 oy
(10,885 puan) tarafından
İyiyiz tatlım sen nasılsın. Nerdeeeeeee bende ekşin peşindeyim anam yokk yokk
tarafından
:))) aman aman sakın olsun buralar ya:)) iyiyim cnm bende küçük büyük hepsiyle kavga ediyorum:)))))
(10,885 puan) tarafından
Burdakilerlemi kavga ediyosun
tarafından
Yok kız büyük kızım küçük kızım:))))
(10,885 puan) tarafından
Benim kızım olsaydıda sabah akşam havga etseydim yok yok vazgeçtim büyük konuşmıyim
0 oy
tarafından
İyiyim çok şükür canm mide bulantısı yaşıyorum şuan sadece
tarafından
Ah cnm Allah yardımcın olsun ❤️❤️
tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Admine ekşını yqsakladiii kizz :)
tarafından
Hmm geçen gün eski postuma da bana uyarı vetememisler ama uyarmak için yorum yapılmış resim varmış falan unutmuştum iyi oldu hatirlattuklari galiba artık resimde yasak mı acaba
(2,840 puan) tarafından
Yasak degil ama guvenligimiz acisindan kaldirmak gerekli admin uyardi canim google de resimlermiz cikiyomus :) ünlü oldukk kizzz imza veremmi sana
tarafından
Anammmm ünlü olduk ünlü:)))) bide esim tesadüf Google'da görse!!!!!!:)))))
(2,840 puan) tarafından
Abowww benimki benim bacaklarimi ikiyee ayirmaklada kalmaz duvardan duvara hali yapar benii allah korusun onun gazabindan :)
tarafından
:)))))))) ay Allah seni napmasin emi halı yapmak ne demek kız :))))
(2,840 puan) tarafından
Boydan boya kaplatiyolar ya kiz duvarlari haliyla :) ondan iste o duvar senin bu duvar benim vallaa yapar bilirim :(
tarafından
Anladım kız anladım da komigime gitti o yüzden dedim:))))) ay şakası bile korkunç gazetede manşet olcaz yakında bebek programında skandal)!)))))!!!
(2,840 puan) tarafından
:))) dusunsene şok şok şokkk gooogle de gezinirken karisinin hamilelik programinda paylastigi resimlerini goren koca dehset saçtı :(((
tarafından
Ayy Allah korusun://
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Yok ya hadi Bi ekşın yaratalım :D

tarafından
Eksinsiz skici yaaa:))))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
+1 oy
11 cevap 431 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 361 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,382 soru

24,098,216 cevap

332,223 kullanıcı

...