0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

İyi akşamlar arkadaşlar,

Kizlar size bir sorum olacak yıllarca iş aramama ragmen sınavları geçmeme rağmen bir türlü iş olmuyor özel sektör dahil mühendisim bu arada sanki kısmetim bağlanmış kayinvalidemin de işimin olduğunu istediğini sanmıyorum evimin işini ve onun işini görmem için çünkü çalışan kişilerden öğretim görevlisi vs gibi için onlar evli bile kalamiyo demişti  banka sınava hazırlanıyordum ben sevmem inşallah olmaz demişti bunun için bildiğiniz dua var mıdır nasıl kısmetim açılır ki :( ? 

2 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Hacet namazı kıl yatsıdan sonra, ilk rekatte ayetel kürsi ikinci de amenerrasulü oku. Bi de seher vakti dua çok makbuldür, göğün kapıları açıktır, imsak vaktinden önceki 30 dk filan özellikle. Allah işini rast getirsin. 
(57 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun canim ne yapiyor arkandan gidip  bu kizi ise almayinmi diyor acep ;))
(57 puan) tarafından
Komşusu kızın da gelinin de çalışmayacak valla yoksa gelmiyorlar bile demiş öyle seyler anlatır hep bir de kendi sohbet grupları var benim dualarım kuvvetli demişti bilmiyorum artık nasip ne diyim hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 606 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Momery (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,697 cevap

331,456 kullanıcı

...