0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,064 puan) tarafından
Kızlar oğlum 5 yaşında babası arada sırada balkonda sigara içiyor ne zaman balkona çıksam benimde sigara içtiğimi söylüyor beni sigara içerken gördüğünü söylüyor gerçeği yansıtmıyor ne yapmam lazım bilmiyorum şaşırdım kaldım yok desemde ikna olmuyor gördüm diyor ama ben sigara kullanmıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında yalan oldugunun farkında değil ki o. Balkona çıkmayı sigara içmekle birleştirmiş. Sen elinden tutacaksın balkona çıkarken çamasır mi seriyosun bana yardım et diceksin sonra akşam babasının yanında oğlumla biz bugun balkonda çamasır serdik diye anlatıcaksın ona anlattır hatta. Ertrsi gün balkonu beraber yıkayın vs bu şekilde balkonun baika şeyler içinde kullanılacagını anlasın
tarafından
Yok canım sende :) 5 yasında daha yalanın ne demek olduğunu biliyo mu sanki
(1,064 puan) tarafından
Normal Bi yalan değil ki millet de biye yaşan söylesin demek ki görüyor diye düşünebilir
(1,629 puan) tarafından
Benım kaynanam 5ay lık oglum aglıyor gozundem yas gelmiyor bu yalandan aglıyor dıyo :)
(1,064 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin :)
(1,629 puan) tarafından
Amın oksuyor yalandan oksuyor ;) bnde sey dusundum kısı kendinden bilir ısı :)
-Reklam-
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Babasını taklit ediyor ya evdeyken içmesin yada çocuk uyuyunca içsin kötü örnek olmuş 
(1,064 puan) tarafından
Dikkat ediyor canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 538 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,736 soru

24,115,305 cevap

333,200 kullanıcı

...