+2 oy
551 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (14,147 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Otururken size dun cektigim resmi atayim leke cikarimiz :angel:simdi reklam koksun buralar napalim yani kaliteli zahmetsiz her kadin denesin

image

image

:D

6 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Hamgi marka onu de bakalim. bide fiyati ne kadar
(611 puan) tarafından
Ek kazanç isteyen herkes yapabilir. Marketten alacağına sistemden al.hem kazanç sagla hemde ihtiyacını gör
(14,147 puan) tarafından
Iste sistem bilinmedigi icin boyle oluyor network diyince kapi kapi satis saniyor insanlar oyle bir algi var ama oyle degil boyle merak eden az insan var yani burda en azindan hic denk gelmedim halbuki her ay ihtyvlarmizi alyruz sdce market degsysun bukdr ama urun alip ustune para kazanilan bor sisteme dolandiryilar diyolar:) 1 senenin snunda 30 milyar kazanan insanlar var hicbi iste bukdr para yok sece genis buyuk dusunmek lazim en guzelide cocuguna miras birkma hakkin var herkes buyuzden istyor deniyor
(611 puan) tarafından
Burada o kadar ek iş arayan kişiler var denemekten ne zarar gelir ki. Aldığın ürünü kemdime kullanacaksın hem isini göreceksin hemde kazanç saglayacaksin
(14,147 puan) tarafından
Evet evet bende cok denk geldim kendi parami kazanmak istiyorum is ariyorum diyene ise gitmeye de gerek yok ev konforunda cocuklarinla yapabilcegin bir is bir sistem kizlar bize cevap bile vermiyolar kizlarrrrr ah
(3,952 puan) tarafından
Valla ben kimin ne iş yaptigini pek takip etmem  daha dogrusu paylasilan postu kimin olduguna bile bakmam  :))
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ürün ne peki sen sadete gel sjsjsj
(14,147 puan) tarafından
Bitkisel leke cikarici xnm hommun kiz herkes homcu oldgmu blyo ya ondan yazmadim
(45,024 puan) tarafından
Fiyat ne peki
(14,147 puan) tarafından
Ozele bak:)
(14,147 puan) tarafından
Kiz yazdin bere kayboldun
0 oy
(163,551 puan) tarafından

aaaaa reklaaammm :woot:

(14,147 puan) tarafından
Sus kiz :) vallahi reklamsa reklam kaliteli saglikli sizde gekin diyorum bukdr onyargiki olmayin diyorum surdaki kadinlar ekip kursak suan kendi paramizi kazaburuz biraz onyargusiz genis buyuk dusunmk lazim:)
(163,551 puan) tarafından
aay hadi ins olur ekip falan
(14,147 puan) tarafından
Valla cnm sistem okdr basitki ama networku elinde katalog gezmek sanyi insaar ole dgl halbuki surda kensi parasibu kaznmk isteyen genis dusunen buyuk dusunen kadinlar bir araya gelsek hemeb bir ekip kursak harika seyler olur kmse frkinda dgl blmiyolar cnku direk onyargi
0 oy
(17,387 puan) tarafından
Eski lekeleri de çikariyor mu canim. 
(14,147 puan) tarafından
Valla arkdsin halisinden uzun sure duran bi lekeyi cikarmisti ama ben o sekilde kullanmadim bu lekede bayramin  1.gunundendi dun yaoabildim misafrlerim var dye
(17,387 puan) tarafından
Şöyle sorayim canim. Defalarca yikanmasina rağmen çıkmayan lekeler var. Onlara etki etme ihtimali varmidir sence.
0 oy
(547 puan) tarafından
Canım fiyatı ne kadar 
(14,147 puan) tarafından
70 cnm 750 mlik
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Artı vermeyi öğrendim :) sağol kız postuma artı verdim yazınca kurcaladım senin posta + verdim :)
(2,515 puan) tarafından
Tamam canım dur başka postlarina da artı vereyim :) belli bir sayısı var mı acaba
(14,147 puan) tarafından
Bi saate 3 tane sanirim :)
(14,147 puan) tarafından
Sana ozelden yazcaktim kapali hrlde kiz
(2,515 puan) tarafından
Kapalı evet kuzum aynen kotalı imiş :)
(14,147 puan) tarafından
He tamam cnm sana da homm linki atcktim incele diye:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,141 cevap

336,112 kullanıcı

...