+1 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Yarin piknoge gidecez Allah in izniyle. Fakat gidecegimiz yerde hep bir siyah yilan gormusler o civarlarda dolaniyor surekli. Korktum şimdi acaba gitmesem mi siyah yolan zararsiz diyorlar sesten korkar kacar diyorlar ama içim içimi yiyor.  Yavrum da olacak benle acaba gitmesem mi bu soyah yilanlar insandan mi kaçıyor cidden zararsiz mi 

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bile bile iyi cesaret gitmek yediğim yemeği canı gönülden yemedimten snra ne yapayım pikniği
(223 puan) tarafından
Canım her sey planlandi her sey tamam dendi alışveriş yapildi yeni öğrendim yilani
tarafından
Başka yermi yok kız iyi cesaret
(223 puan) tarafından
Dur baska yer araatirayim bura tanidik tarlasi o yüzden orasi olsun dedik demez olaydim
tarafından
Kız bile bile insan nasıl gider rahat edemezki ne oturabilirsin ne yemek yiyebilirsin ne bebeği birakavilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen yine de yavruna çok dikkat et Allah korusun ne olur ne olmaz 
(223 puan) tarafından
Ay allah im güzel bir sey olsun da gitmeyelim insallah
tarafından
Rabbım korusun sizi canım
(223 puan) tarafından
Amin bacim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Üstüne basarsa kuyruğu ile kırbaçlar ablam küçükken bilmezmiş basmış üzerine kırbaçlamış bacaklarını 
(223 puan) tarafından
Sokmasinda kirbaclasin o sıkıntı degil allah im korusun bizi
tarafından
Kirbaclamak ne kadar tehlikeli haberin var mi balta gibi guc var onlarda. Yilanin biri Bir adamın  belini kırdı haberin olsun
0 oy
tarafından
Bizm köyde de vardır yılan akrep zehirli örümcek ama orada insanlar yaşıyor tarlasına bağına bahçesine gidiyor yani bilmeden görmeden zarar verirsen ısırıyorlar yani sen bir zarar vermezsen niye zarar versinler zaten onlar korkup kaçıyor  yaşam alanlar aynı olabilir insanlarla ama zarar vermediğin sürece sorun olmaz merak etme sonuçta ısırmada kendini koruma içgüdüsü 
0 oy
tarafından
Evet siyah yılan gerçekten zararsizdir ama hayvan bu sonuçta sen bebeğine dikkat et üzerine basıp yada hayvana taş falan atmazsaniz kimseye zararı dokunmaz sen insanlardan kork inan ki hayvanlar daha merhametli bebeğini biyere yatirirken de ayetel kursi oku bak hiçbişey olmaz
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Bile bile hayatta gitmezdim ben.. istediği kadar ayarlanmış olsun masraf edilmiş olsun hayatta bebemi de sokmazdım..
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kara yilandir o zararsız kaçar zehirsizdirde 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Hangi yılan ama kırk tane  siyah yılan var  minnaklar var kör yılan derler ama ondan degıldır oralardaki adı yeter zaten gitmemek için
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Bilerek gitmek iyi cesaret valla:ermm:

0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kara yılan dediğin evet zararszdr o :D 1 2 sene önce bizim yan bahçeye girmişti :) 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Siyah yılana zarar vermesigin sürece sana zarar vermez cnm ama öldürmeye kalkıp yaralı bırakırsa o yılan bigun o insanı bulup olduruyomus ve gercekmis
0 oy
tarafından
İki ayaklı yılanlar kadar zarar vermiyordur kesin ama sen yinede dikkat et canım 
0 oy
(163,538 puan) tarafından
aay dikkat edin
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kız başka yere git 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 286 göst.
22 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 530 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 892 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,648 soru

24,172,298 cevap

335,909 kullanıcı

...