0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (600 puan) tarafından

Midem çok bulanıyor sırt üstü yattığım zaman sanki birşey batıyor gibi uyuyamıyorum yan ağrılarım da var

image

image

image

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım pankreasla ilgili bı problemin mi var evet enfeksiyon bulantı yapar ama senin ki değişik sanki kan pirtilasmasi falan var doktor daha iyi bilir yalan yanlış konuşmayayim.gene de
(600 puan) tarafından
Kan pirtilaşması neden olur acaba
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Enfeksiyon bulantı yapar ama sende enfeksiyon çıkmamış canım CRP yazan kandaki intihap enfeksiyon yani normal seviyede babada kan suçluluğu gibi geldi sendeko araştır biraz istersenprotmobin zamanı yazan yer doktora sor olmadı seni hemotolojiye yönlendirir kan da dengeiszlik varsa eğer vücudun ayarı şaşar  
(1,541 puan) tarafından
Idralde enfeksiyon ne olarak geçer peki
(600 puan) tarafından
Doktor bu gün Enfeksiyon dedi
(1,541 puan) tarafından
Ilaç vermedi mi fitil yada krem
(485 puan) tarafından
Sadece idrar testi yapıyorlar ya canım orada yaşıyor zaten yassı epirol mi biseyker işte o değerler referans disiysa idrar yolu enfeksiyonu diyo doktor
(485 puan) tarafından
Eğer gebe değilsen canım maydanoz suyunu kaynat iç birebir enfeksiyona binde gergin bi bardak papatya çayı markette var bimde felan bitki çayı ben bekarken aşırı bulantım vardı bulamadılar nedenini en son enfeksiyon dediler felan ama ilaclada geçmedi en son maydonaz fayda etmisti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 3,071 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 437 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaa (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,941 cevap

329,227 kullanıcı

...