0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından

Kızlar 4.5 aydan beri spiral var daha önce de spiralle 2 sene korundum ikinci doğumdan sonra tekrar  taktırdım adette hiç gecikme olmazdı aksine 2 gün falan erkenden olurdum. Öncesinde kahverengi akıntı gelirdi bir gün sonra adetim gelirdi. 10 nisanda adet oldum en son. 8 mayısta bekliyordum yani bugün. Dün yine kahverengi akıntım geldi olacağım bugün diye bekledim ama gelen giden yok çok korkuyorum ağrım da geçti dün çok şiddetliydi. Başına böyle gelen var mı? Ne olur iyi birşey deyin uyuyamıyom :(

3 Cevaplar

0 oy
(804 puan) tarafından
Evet ben varım spiral taktirmistim 6; aydır falan takiliydi adetim 10 gün gecikmisti ödüm kopmuştu hamileyim diye test yaptım negatif çıktı 1 gün sonrada adet olmuştum doktor spiral arada düzensizlik yapar demişti,aradan 5 yıl geçti spirali çıkardım şimdide hamile kalamiyorum hayat çok tuhaf
(564 puan) tarafından
2 sene içinde böyle birşey yaşadığımı hatırlamıyorum ama o zaman korkmuyordum bu kadar artık çocuk Düşünmüyorum valla ikinci öldürdü beni öyle yaramaz ki Allah olmayana versin olanlara da ömür versin
(804 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(2,614 puan) tarafından
Hem doğum sonrası hem de spiralden kaynaklı böyle duzensizlikler olabiliyor canım. Ben ilk doğumdan sonra 7 aya kadar adet olmadım sonra da düzenli olmadı ara lekelenme falan derken düzensiz oldum. Ama sen bi test yap eğer şüphe varsa ona göre hareket edersin
(564 puan) tarafından
İşte test yapmaya yüreğim dayanmaz bacım ya o anı yaşamak istemiyorum Allah isteyene versin
(564 puan) tarafından
Bir de ben de hiç gecikme olmadı ki şimdiye kadar
(2,614 puan) tarafından
İşte yapmadan da anlayamazsin ki canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
0 oy
tarafından
10 mayısı bekle cnm..ben de 26 nisan olmam lazımdı 1 mayısta oldum 2 gün öncesinde lekelenme geldi 2 gün sonra oldum tam anlamıyla
(564 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum öyle rahatlatıyorum kendimi canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,646 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,734 soru

24,159,019 cevap

335,277 kullanıcı

...