0 oy
302 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (423 puan) tarafından
İlk gebeliğm 6 buçuk aylik hamileyim gittiğimde 7 buçuk olcam taatilde ne giyebilirim elbise sort olarak öneri yapabilecek varmi nerden alabilirim

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç tatile gitmeyen ben..
(423 puan) tarafından
Vallahi bende balayina gidemedim ilk tatilimiz olcak oda hamile hamile ne kadar olursa iste :(
tarafından
Yalnız değilsin mervosss
tarafından
:( ne poh yaşadım onu yasayaydim :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatile hiç gitmedim bilmiyorum 
(423 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından

Ben 13 haftalikken gittim tatile bayramda denizdee bikini giydim :)  normal de elbise takildim

(423 puan) tarafından
Bana bikini giydirmez esim :( ben gittigimde baya büyük olcak 33 falan
tarafından
Anladim kuzucum ona gore birseyler seceblrsn
(423 puan) tarafından
Aynen bakalim artık ne olursa :)
0 oy
tarafından
Full elbise :D ama altına mutlaka şort. Bacak arası pişiği için :(
tarafından
Kuzum ben en son DeFacto dan buldum. Baya kalıpları falan da güzeldi. Ama hamile reyonuna bakma. Hep çok kötü şeyler var ve hamile giyim diye ittiriyorlar. Normal düz elbiselerin olduğu yerlere bak
(423 puan) tarafından
Tamam canim zaten hamile giyimleri bana olmuyor s si bile çok bol oluyor
tarafından
Hay maşallah ben de hamilede bile beden bulamayacağım nerdeyse :D kaç kilosun çok merak ettim :D
(423 puan) tarafından
62 kilo oldum boyum uzun olduğu için belli etmiyor pek 3 kilo aldim simdye kadar 170 boyum
tarafından
Maşallah canım :) 1.75 im bende ama 77 kilo ile hamile kaldım zaten. Bir de üstüne daha da aldım 82 yim şuan. Ama vücut yapısı işte :)) Sağlıkla al inşallah kucağına :)
0 oy
tarafından
Elbise giy canim daha rahat edersin
(423 puan) tarafından
Evet canim teşekkür ederim
0 oy
(995 puan) tarafından
Hamileyken gittiğimde denize girmedim enfeksiyonum vardı o yüzden ekstra Bi şey almadım açıkçası bir de gitmemiz planlı olmadı sürpriz Bi şekilde gittik haziran ayında gittik havalar çok da öyle kavurucu sıcak değildi ama böyle ince efil efil esicek elbiseler giyebilirsiniz 
(423 puan) tarafından
Evet olabolir canım teşekkür ederim
0 oy
(585 puan) tarafından
Ben 8 aylıkken gidicem tesettürlüyüm haşemamı alıcam bol uzun elbiselerim var bir de beli lastikli bol eşofman altı tarzı pantolon ve ince tunikler.zaten çok kilo almadım sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Sen de rahat elbiseler giyebilirsin yine veli lastikli bol şortlar 
(423 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim şimdiden iyi tatiller
0 oy
tarafından
O kadar büyük bebekle denize ben olsam girmem girmedim de enfeksiyon riski cok yüksek deniz icin diyosan disarda giyersende püfür püfür elbiseler var cok guzelll
(423 puan) tarafından
Bende girmiycem canim denize o püfür püfür elbiseler nerde aceba
tarafından
Atcam yukari öyle gelisi güzel baktim sen kendine büyük beden bakarsın alirsin bak atiyom boyke elbiseler olur daha acik renk te olur benceee
0 oy
tarafından

image

image

image

boyle olur benceee
0 oy
tarafından
Tatil mi oda ne
0 oy
(163,444 puan) tarafından
ne istersen giyersin farketmezki
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Hiç denize ben  girmeyen ben 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
34 cevap 1,182 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
17 Ağustos 2024 Moda kategorisinde _Melek_ (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 293 göst.
30 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysegul&20 (7,029 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,476 cevap

332,885 kullanıcı

...